perjantai 13. helmikuuta 2015

Pe 13.2.

Tänään 17km, 1h 31min

Ap: kevyt 7.0km, 37:51, 5:24/km.

Aamulenkki matolla jäykin ja väsynein jaloin.

Ip: 10.0km, 52:42, 5:16/km.

Nyt on vasemman reiden tilanne mennyt selvästi huonommaksi. Juoksu on ihan toivottoman kankeaa. Onneksi sentään mattolenkin jälkeen pääsin taas paljuun. Palju on ollut poissa käytöstä muutaman päivän, kun onnistuin kadottamaan avainnippuni aiemmin viikolla. Nyt kävi hyvä onni ja avaimet löytyivät. Paljuun olisin kyllä päässyt ilman avaimiakin, mutta puuliiteristä ei pääse ulos ilman avainta. Aika noloa olisi ollut sinne jäädä jumiin.

Tämä avainten katoaminen oli viimeinen pisara tyhmyydessäni ja nyt vannon tekeväni pysyvän parannuksen jatkuviin katoamisiin johtavasta huonosta tavastani. Avaimet hävisivät työmatkalla Salossa. Käytin niitä Salon toimistosta lähtiessäni avaamaan parkkihallin ovia kävellessäni avaimet kädessä autolleni. Sitten ennen autoon menoa riisuin päällystakin takapenkille ja ajoin Tampereelle. Kotona jonkin ajan kuluttua aloin etsiä avaimia ja niitä ei löytynyt. Kun kaikki paikat oli haettu, niin aloin jäljittämään liikkeitäni. Aika nopeasti tajusin, että kun riisuin päällystakin auton vieressä, niin olin pistänyt avaimet käsistäni auton katolle odottamaan ja sinne ne jäivät. Onneksi joku oli ne sitten sieltä parkkihallista löytänyt ja palauttanut respaan.

Olen kadottanut täsmälleen samalla tavalla ainakin kaksi Garminin rannetietokonetta, kaksi kompassia (ja karttaa) ja yhden emitin. Emitin sentään sain säkällä takaisin kuten nyt avaimet. Näiden lisäksi iso määrä erilaisia huoltoasemilta ostettuja vähemmän tärkeitä tavaroita (kuten tuulilasinpesunesteitä ja parkkikiekkoja). Kerran menetin samalla tavalla juoksureitinmittausmuistiinpanot ja piti mitata reitti uusiksi. Varmaan muutakin on kadonnut, jota vaan en nyt muista. Nyt vannon, että en enää koskaan laske mitään esinettä autoni katolle missään olosuhteissa hetkeksikään. Kuka tahansa joka näkee minun asettavan jotain autoni katolle saa heti periä minulta 50eur rikesakon ja takavarikoida kyseisen esineen!

Melkoinen sattuma, että tällainen juttu oli tänään Savon Sanomissa;-)

Huomenna sitten Teivocup. Jalkojen tuntuma ei kovia vauhteja ennakoi, mutta mukana kyllä ollaan.

Ei kommentteja: