keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ke 11.3.

Tänään 7km, 37min

Ap: lepo.

Aikainen lähtö Saloon eikä aikaa aamulenkkiin jäänyt. Jalat aivan tööt, joten en olisi kyllä pystynyt juoksemaan vaikka aikaa olisi ollutkin.

Ip: huuhteleva 7.0km, 36:33, 5:13/km.

Oli pitkä ja raskas työpäivä. Olin jo leimannut lepokortin ja kotiin tultuani yritin vain välttää kuulemasta ampumahiihdon tulosta ja aloin katsoa jälkilähetystä digiboxista. Taisinpa siinä nauttia pari lasia viiniäkin.

Mäkäräisen hopean selvittyä selailin vähän blogeja ja tällä välillä hopea vaihtui pronssiksi. Katselunautintoa vähensi myös se, että minulle sunnuntain järvisellä kerrottiin ampumahiihdon naiskommentaattorin olevan todella ärsyttävä. En ollut itse sitä huomannut, mutta nyt kiinnitin asiaan huomiota, ja niinhän se olikin. Ilman ääntä pitää katsoa loput lähetykset;-)

Kauhukseni vielä luin harpatin blogista, että jalat pitää huuhdella eilisen rasituksen jäljiltä. Omatunto alkoi kolkuttaa ja hammasta purren raahauduin matolle ja väkipakolla huuhtelin seiskan verran. Oli ihan kamalaa. Kyllä se on nyt pakko myöntää jalkojen olevan kokonaan pois pelistä. Tulevan Teivon suhteen on todettava perinteisesti, että me on hävitty tää peli...

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Nyt kyllä vetelet aika huolimattomasti johtopäätöksiä epäluotettavissa lähteissä esitetyistä asioista.
En sanonut, että rasitukset pitää huuhdella, sanoin vaan, että yritin itse tehdä niin.
Enkä sanonut että se onnistui, voihan se olla, että rasitukset liimautui kiinni vanhoihin jumeihin ja muodosti suuremman jumin.

pjh kirjoitti...

Joo, minun huuhtelukokeiluni tukee vahvasti liimautumishypoteesia.