perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pe 6.3.

Tänään 17km, 1h 21min

Ap: kevyt 6.0km, 31:50, 5:18/km.

Väkisin väännetty aamumatto. Jalat voimattomat.

Ip: 11.1km, 49:16, 4:26/km.

Uhmasin webtimmiä ja lähdin hölkkäilemään halliin, kun oli juuri sopiva vajaan tunnin slotti aikaa. Ja arvasin oikein, eli vaikka A-halli oli koko päivän varattu "rakentamiseen", niin juoksurata oli ihan vapaa.

Takareidet olivat taas ihan tööt ja häröilin jotain epämääräistä sisältäen 7km pätkän sellaista lähelle neljän minsan vauhtia. Vire huono. Joku nyt mättää jaloissa, kun ei oikein kule. Onneksi tulee viikonloppu ja järvinen...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen todennut että syypää jalkojen epäkuntoon on tuo halli. Häröilin viikolla itseni hallissa telakalle, toivottavasti vain tilapäisesti. Nyt istuskelen kylmäsaavissa ja syön chicken vindaloota epätoivoissani. Ugh.

gallardo

pjh kirjoitti...

^On se vaan valitettavan toivotonta näitä syy-seuraus-suhteita arvailla omalla yhden kappaleen testiryhmällä, kun ei se oikein onnistu "oikeissakaan" tutkimuksissa. Olethan sinäkin käynyt jo hallissa useita viikkoja, joten miksi se jalkoihin iski juuri nyt? Minullakin tänään kipeytyivät säärien ulkosyrjät oudosti ja jaloissa on selvää turvotusta. Johtuiko se vähän reippaammasta pätkästä hallissa tänään? Vai "huonoilla" kengillä juoksusta hallissa eilen? Vai loskassa juoksusta reippaammin tiistaina? Vai viikon pätkästä laivalla tiukoissa mutkissa ja vähän keskimääräistä kovemmilla vauhdeilla viime viikolla? Ei näistä kukaan ota selvää...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä siellä aina joku syy tai syitä on takana. Juoksualusta ja vauhti määrän kera lienevät ne top level jutut? Tänään kun vedin kympin siten että 5km meni asfaltilla ja toinen 5km tonavan reunustalla nurmipenkalla oli ero aika selkee. Ei se juoksua ollut jos kypä ottaa 55min, mutta kun on pohjalla kaikki lasketaan. Ja voi tulla jopa ihan hyvä (harha)fiiliskin. :-)

Kun ikää tuloo niin keho tarvii enempi lepoo. Ja tietty Buranaa. Tossa kun käväsin suomessa joku aika sitten sain kunnon reseptin määrällisesti 800mg depottii. Farmaseutti kysyi kahdesti otanko kaikki muka kerralla? No sanoin anna edes puolet, 300kpl.

-BJ