lauantai 21. maaliskuuta 2015

La 21.3.

Tänään 10km, 48min

Ap: kevyt 10.2km (sis. 4 vetoa), 48:27, 4:46/km.

Legendaarinen Teräväntien lenkki aamupäivän auringossa pienessä pakkasessa "kesäalustalla".

Olen vuosina 2003-2009 aika usein testimielessä juossut tällä lenkillä 4 kpl vetoja loivaan ylämäkeen (vedot 616, 388, 571 ja 768 metriä). Vetojen ennätykseni (yhteisajasta laskien) on huhtikuulta 2009. Sitten joskus 2009 jälkeen alkoi Ikean rakennus Lahdesjärvelle ja lisäksi risteysjärjestely siinä Lahdesjärven ABC:n kohdalla 9-tien liittymässä on Vuoreksen takia uusittu. Ikean tulo ja uusi liittymä sinänsä ovat aivan loistavia juttuja, mutta sivuvaikutuksena ne pilasivat minun ensimmäisen ja viimeisen vetoni: kävelytielinjaukset ovat muuttuneet eikä noiden vetojen tarkkoja päätepisteitä enää edes ole kaikkia olemassa. Tästä johtuen en perfektionistina ole viitsinyt kuuteen vuoteen noita vetoja edes tehdä.

Tänään kuitenkin tein vedot. Toinen ja kolmas veto ovat siis samat kuin aina ennenkin. Oli vähän kankeaa ja jäin kauas vanhoista hyvistä ajoista, mutta ei tämä nyt ihan toivotonta ole, kun vähän saisi jostain ostettua rentoutta.
Ekaan ja viimeiseen vetoon pitää keksiä uudet päätepisteet ja käydä sitten ne mittaamassa kesällä. Nyt tuli vedettyä eka ja vika veto turhan lyhyinä, mutta seuraavalla kerralla märittelen ne järkevämmin.

Ihan OK lenkki kokonaisuutena.

Ip: lepo.

Aurinko houkutteli kyllä lenkille, mutta herkistelen iltapäivän huomista järvenkiertoa varten. Huomenna tosin tiettävästi saadaan vintsata normaali pk-pitkis, kun ainakaan ennakkoon kukaan ei ole ilmoitellut keulimisesta. Ja olen myös sen verran vakoillut porukoiden viikon treenejä, että tuskin potentiaaliset loppunostajat huomenna paljon nostelevat, kun alla on jo kovia vetoja. Haluan silti olla varuillani, jos vaikka vikisyttäjä iskee.


Porsche 8.30 ja Pulju 9.00.

Ei kommentteja: