sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Su 29.3. - Järvenkierto + viikko 13

Tänään 31km, 2h 35min

Ap: pitkä 30.7km, 2:35:24, 5:04/km.

Korkattiin kesäreitti järvenkierrolla Tapin ja Markuksen kanssa. Jouko Turkkakin kävi pyörällä meitä moikkaamassa. Eilinen testijuoksu painoi jaloissa rankasti heti alusta alkaen ja kevyttä ei ollut hetkeäkään. Onneksi ketään vedättäjiä ei ollut mukana ja saimme rauhassa juosta tasaista vauhtia. Ihan oli tarpeeksi tekemistä siinäkin.

Kevään myötä alkaa porukalla olla kaikenlaisia menoja sunnuntaisin ja yhteislenkeillä väki vähenee. Suunnittelimme myös ajankuluksi Birgitan lenkkiä toukokuulle, jos vaikka vähän saisi parannettua aikaa viime kesältä. Täytyy katsoa sopiva viikonloppu heti kun saadaan aurinkoinen jakso kuivaamaan reitti.

Ip: lepo.


Viikko 13 (23.-29.3.2015)

Juoksua 111km (5:00/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 15min.

Kohtalainen viikko meni suurinpiirtein tavoitteiden mukaan. Tiistain vk-kymppi oli hyvä. Lauantain Pyynikki oli vähän huonompi, mutta se johtui vain huonosta mäkikunnosta.

Jalkojen jumit ovat käytännössä kokonaan poissa ja toivottavasti pysyvätkin poissa. Vasen takareisi/piriformis kipuilee välillä, mutta ei paljon haittaa juoksua. Muita vaivoja ei ole. Sääret täysin terveet.

Alkavalla viikolla saa tulla taas vähän enemmän määrää ja kaksi tehoharjoitusta: yksi vk-lenkki ja yksi mäkitreeni.

Ei kommentteja: