perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pe 27.3.

Tänään -

Sainpas pidettyä lepopäivän!

Huomenna on sitten tarjolla poltetta reisiin ja epämukavuutta muutenkin. Eli noin 7.6km mittainen Pyynikin testijuoksu varsin hapottavassa maastossa. Viime vuonna osallistuin testiin jotakuinkin samaan aikaan keväällä ja laahustin reitin aikaan 31:39. Tuolloin kiukustuneena asetin loppuelämän tavoitteeksi vielä joskus alittaa 30min testijuoksun reitillä. Se päivä tuskin on vielä huomenna, mutta kyllä kunto on parempi kuin viimeksi ja alle 31min pitää mennä. Olen valitettavasti äärisurkea portaat sisältävällä pahimmalla ylämäkiosuudella ja viimeksi käytin tuossa kohdassa neljänteen kilsaan yli 5:30! Siitä on paha enää keskaria tikistää 4min-tuntumaan, joten onhan ne portaat päästävä nopeammin ylös.

Jos nyt en vielä 30min-aikaa hätyyttele, niin loppuaikaa tärkeämpi tavoite on voittaa oma sisäinen nössöni ja raastaa reilusti epämukavuusalueelle. Se on helpommin sanottu kuin tehty, koska kovat etukäteispäätökseni lähes poikkeuksetta sulavat lähtöviivalla tai matkalla. Konkreettisesti haluan ainakin viimeisen ylämäen vetää kengällä elämä pelissä. Maali on melkein heti mäen päällä, mutta muistan elävästi kuinka viime kerralla silti mäen lähestyessä pystyin itselleni vakuuttamaan, että ei tässä enää monta sekuntia pysty aikaa parantamaan, joten ei kannata turhan kovaa kiivetä...

Olisihan se ollut mukavampi juosta lämpimämmässä kelissä, mutta näillä mennään, eli luvassa pari astetta lämpöä ja vesisadetta. Pari sekkaa kilsalla häviää jo masentavan kelin takia.

1 kommentti:

Veterano kirjoitti...

Onneksi olkoon lepopäivän johdosta!