maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ma 23.3. - Päivitetty Best of Aino

Tänään 8km, 42min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 8.0km, 42:25, 5:18/km.

Iltalenkki matolla. Viisaampi olisi pitänyt kunnon lepopäivän.


Vajaa vuosi sitten listasin jäätelöä tankkaukseen käyttäville oppaan Aino-jäätelöihin. Eli makujen paremmuusjärjestyksen suurkuluttajille. Ajattelin, että aika on nyt kypsä listan päivitykselle, koska pieniä muutoksia on tullut. Lisäsin myös listaan siitä viimeksi puuttuneet maut, jotka tulivatkin kommenteissa jo esille.

Muut oleelliset muutokset ovat:
- "Karpalo ja kinuski" on nousussa. Olen mieltynyt siihen entistä enemmän ja seuraavassa listassa se saattaa jo ohittaa "Tyrniluodon aarteen".
- Uusi maku "Mangon lumo" on lisätty listaan. Olen niitä syönyt vasta pari pakettia, kun se on ainakin meillä ihan uusi maku. Ei ihan ole minun suosikkini, mutta helposti joku mangon ystävä voi pitää kovastikin.
- Uusi maku "Minttusuklaa" lisätty listan hännille karsintaviivan alapuolelle. Ei maistu yhtään ja jätän yhteen pakettiin toistaiseksi. Minä en vaan mintusta välitä.
- Lisäsin tosiaan karsintaviivan mukaan, eli sen alapuolella olevat ovat selkeästi suurkuluttajalle kelpaamattomia makuja. Viivan yläpuolella kaikkia makuja voi syödä määrissä, mutta vivahteissa on eroja.

1. Mustikkapiirakka
2. Valloittava vadelma
3. Hillasoiden helmi
4. Wanhan ajan vanilja ja mansikka
5. Tyrniluodon aarre
6. Karpalo & Kinuski
7. Suklainen metsämarja
8. Samettinen nougat
9. Suklainen mokkaunelma
10. Metsämansikka
11. Vanilja ja valkosuklaan kuiskaus
12. Mangon lumo
13. Uuniomena
---
14. Ihana maitosuklaa
15. Lumoava lakritsi
16. Minttusuklaa
17. Kermainen karamelli

Ei kommentteja: