tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ti 24.3.

Tänään 24km, 1h 52min

Ap: kevyt 8.0km, 42:16, 5:17/km.

Aamulenkki matolla. Vire ihan lupaava illan reippaampaa treeniä ajatellen.

Ip: 15.8km (sis. 10km@4.01/km), 1:10:07, 4:27/km.

Juoksin saman Teiskontien vk-pätkän kuin viime torstaina. Ei se vire mitenkään hyvältä tuntunut, mutta kympin aika parani kuitenkin minuutilla. Se menee positiivaripuolelle. Enää ei ollut kaukana, että keskari olisi alkanut kolmosella.

On se vaan hirveä huomata minkälainen nössö sitä on. Nytkin ajattelin keskeyttämistä ekaa kertaa jo 200m juoksun jälkeen. Pari ekaa kilsaa olivat tosi kankeita, mutta jotenkin siihen sitten tottui. Toinen vaikea hetki oli puolivälissä, kun käännyin paluusuuntaan vastatuuleen ja pari kilsaa meni selvästi hitaammin. Sain kuitenkin vauhdin hilattua lopussa taas vähän paremmaksi.

Ehdottomasti parasta tässä oli se, että viitsin kuitenkin juosta kympin yhteen pätkään muuttamatta treeniä lennossa 2x5km tai 3x3km-vedoiksi, mikä uhka on meikäläisellä aina olemassa. Jostain on saatava ostettua raastoasennetta, jos kuvittelen juoksevani kisassa selvästi kovempaa. Eihän tuo siis edes mitenkään pahalta tuntunut, mutta heti vaan alkaa vikinä, kun vähän menee epämukavuusalueelle...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

JariL: Ei paha ilman numerolappua ja kisailijoita tuolla reitillä, tuulella ja lämmöllä.