lauantai 4. joulukuuta 2010

La 4.12. - Kevyttä

Tänään 18.0km, 1h 37min.

Ap: kevyt 10.0 km, 53:57, 5:24/km.
Kevyt hölkkä matolla. Tein turhan reissun hallille mielessä tehdä vk-harjoitus, mutta veteraanilentopalloilijat olivat valloittaneet paikan ja pujottelu radalla ei parin kierroksen kokeilun jälkeen innostanut. Kaapo tosin oli myöhemmin juoksussa onnistunut. Päätin itse pitää laiskottelupäivän.

Ip: vr 4km + kimmotreeni + vr 4km, 43:30, 5:26/km.
Hyppelyä illalla.

Huono päivä.

3 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Njoo, onnistuihan se hölkkäily siis duathlon-treenissä, mutta juoksu tuskin olisi onnistunut tuossa sekamelskassa. Pari kertaa tuli pallo kupoliin ja yhden kunnon vartalotaklauksen sain tehtyä. Oli puhdas ja tehokas, ei ollut kyynärpäät korkealla. Tuli hyvä olo.

pjh kirjoitti...

Tuli minullekin hyvä mieli, kun luin tuosta taklauksesta;-) Kyllä otti päähän, kun porukka ei pätkääkään väistänyt ja jatkoi pallottelemista juoksuradan poikki vaikka mielenosoituksellisesti itse juoksin ihan suoraan tielle.

Takareidet ovat kyllä taas sen verran tööt, että ehkä oli ihan hyvä, etten päässyt tekemään vk-treeniä.

kaapo kirjoitti...

Joo, hyvin pääsi pistämään puun takaa. Vaikkei tällainen kuikelo kestävyysurheilija ihan optimaalinen vartalo taklaamiseen olekaan, niin aika hyvin sai ilmat pihalle.

On tuo Pirkkahallin toiminta ja tiedotus kyllä ala-arvoista harrastelua, vaan mitäpä muuta voi odottaa ja vaatia ilmaiselta palvelulta. Plussalle jää silti.