perjantai 3. joulukuuta 2010

Pe 3.12.

Tänään 19.7km, 1h 39min.

Ap: vr 3km + 10x200m/1min + vr 3km, yht 9.3 km, 49:00, 5:16/km.
Kävin hallissa heti aamusta. Verkkaa reilu 3km ja siihen päälle rennot/helpot 200m vedot lyhyellä palautuksella. Pyrin vain juoksemaan hyvällä tekniikalla. Vauhdit noin 40s, alussa vähän päälle ja lopussa alle. Keskari 39,6s ja viimeinen veto 36,4s. Loppuun taas reilu 3km verkkaa. Näitä pitäisi nyt viitsiä tehdä ainakin se kerta viikkoon ja malttaa pitää hapot poissa.

Kateeksi kävi taas pikajuoksijoita. Olin ensin hallissa yksin noin 15min ja sitten paikalle valui 15 pikajuoksijanuorta sen näköisinä mitä meidänkin lapset ovat, kun heidät herätetään aamulla varhain kouluun. Ehdin seurata heitä sen 30-45min ennenkuin lähdin kotiin ja sinä aikana ei tapahtunut mitään liikuntaan viittaavia elkeitä. Yksi heistä tosin hölkkäili vähän jalkapallokentällä, mutta kaikki muut makasivat tuon ajan patjalla tai "nurmella". Joillakin tosin oli jalka koukussa välillä, eli saattaa olla, että he venyttelivät. Kun minä sitten lähdin pois, niin koko porukka siirtyi ilmeisesti B-hallin puolelle tekemään lihaskuntoharjoittelua. Jahan kannattaisi käydä joku aamu ottamassa oppia miten pikajuoksijat tekevät aamuharkan!

Ip: pk 10.4 km, 49:42, 4:48/km.
Viikon ensimmäinen lenkki ulkona. Perusjuoksua kaupungin ympäri Annin soittotunnin aikana. Kankeaa ja kylmää.

Jostain ihmeen syystä takareidet ovat taas palanneet totaaliseen perätilaan, vaikka välillä näytti jo hyvältä. Eipä tarvitse enää Teivolla spekuloida. Aamulla halliin.

Ei kommentteja: