maanantai 27. joulukuuta 2010

Ma 27.12. - Crosstraineria

Tänään -

Ap: lepo + crosstrainer.

Nyt täytyy vain uskoa, että ei ole mitään järkeä juosta.

Tein aamulla ensin reilut kaksi tuntia lumitöitä ja siihen päälle 90min kevyesti crosstrainerilla.
Tuli samalla katseltua kuinka germaanit vetivät roomalaisia kunnolla pataan Teutoburgin metsässä vuonna 9. Siinä oli ihan talvisodan motitusmeininkiä (ilman talvea).

Ip: lepo + crosstrainer.

Illalla vielä tunti crosstrainerilla. Nyt tökki ja tympi jo pahemman kerran vaikka ajankuluna oli hieno dokkari kuningaskobrasta.

Raskain sydämin aion nyt olla juoksematta kunnes särky lihaksissa hellittää. Saa nähdä kuinka kauan tämä päätös pitää. Vaa'an lukemien kulmakerroin on sen verran huima, että crosstraineria on painettava ainakin 2h joka päivä ja silti paino jatkaa nousuaan. Pahinta on, että en tiedä onko crosstrainer yhtään juoksua parempi näille lihassäryille.

Voin kyllä nyt jo ilmoittaa, että se tammikuun Aktia-Cup on no-go.

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Olen kyllä päätynyt tuon aktian suhteen samaan. Turha lähteä Vantaalle asti juoksemaan 42minuutin kymppiä. Sama yrittää 20 minuutin vitosta teivossa.

On kyllä harmillista, että et pääse hyödyntämään mukavia talvijuoksukelejä.

kaapo kirjoitti...

Joo, eipä se näillä lumikeleillä kiinnosta lähteä lipsuttelemaan. Mä siirrän oman Aktia-targettini maaliskuulle ja katon tuota Teivoa kelien mukaan.

Kyllä tuo juoksemattomuus on ainoa oikea ratkaisu ja yritä nyt aikuistein oikeesti pysyäkin tuossa päätöksessä, kunnes alkaa olla edes invaliditeetti-taso ohitettu.