lauantai 19. helmikuuta 2011

La 19.2.

Tänään 10.0 km, 51min.

Ap: crosstrainer 60min.


Hyvä rento veto crossarilla aamulla. Yrittämättä taisi tulla "ennätys", mutta ihan kevyttä nämä minun polkemiseni ovat, eli en edes juuri hengästy.

Ip: "pk" 10.0km, 51:03, 5:06/km.

Pakkasin jo Adiokset mukaan ja lähdin hallille tarkoituksena juosta jotain reippaampaa Iinan treenien aikana. Niin huonosti sitä seuraan aikaani, että en tiennyt hallin olevan kisakäytössä.
Siispä takaisin kotiin ja puurtamaan matolle. Juoksin kympin tasaisella vauhdilla 11,8kmh, eli taas 0,1kmh lisää vauhtia;-) Jalat kohtuullisessa kunnossa, mutta jotain häikkää elimistössä on. Olen jo tottunut korkeaan sykkeeseen, mutta nyt oltiin jo naurettavissa lukemissa. Toinen puolikas meni siinä ihan ana-kynnyksen tuntumassa... Ei oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. No, tuleepahan tehtyä aika usein näitä "kynnystreenejä".

Kai se huomenna pitää lähteä sitten aamusta halliin juoksemaan jotain sellaisella 200-sykkeellä.

3 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Samaan miinaan mentiin mekin, tosin ehdittiin hätäisesti tekemään treeni kisojen alta pois. Eipä ollut taaskaan merkattu webtimmiin, mutta tosin tapahtumakalenterissa oli.

En ole ihan varma, mutta muistaakseni Kaupin Kanuunat ajelee fillareilla ympäri rataa 7-9 sunnuntaisin, joten älä silloin mene.

pjh kirjoitti...

Menen huomenna varmaan heti siinä klo 9 jälkeen. Eikös teilläkin ollut tarkoitus mennä duatlonia tekemään silloin?

kaapo kirjoitti...

Juu, ysiltä alkaa meilläkin ralli.