maanantai 21. helmikuuta 2011

Ma 21.2.

Tänään 11.4 km, 1h 01min.

Ap: lepo + crosstrainer 50min.

Aamulla pakkasta 22 astetta ja pohdin pitkään millä vaatetuksella lähtisin juoksemaan Areenalle suureen mediatapahtumaan. Onneksi viime hetkessä muistin, että meillähän on tallissa kaksikin autoa, joilla pääsee perille paljon mukavammin.

Ip: 11.4 km, 1:01:01, 5:21/km.

Häröilyä hallissa ajan kuluksi Iinan harkkojen aikana. Niemelän Jari oli hölkkäilemässä, kun tulimme halliin. Siinä sitten tien tukkona kierrettiin hiljakseen rataa joku 7km kunnes Jari lähti. Sitten liityin kesken mukaan Astalan Jarin tonneihin. Ohjelmassa Jarilla oli 6x1000m ja minä hyppäsin peesiin kesken neljännen vedon. Kaksi viimeistä meni Jarin peesissä 3:53 ja 3:38. Yllättävän hyvin tässä viimeisessäkin vedossa pysyin mukana. Jarilla vaikuttaa olevan kunto kohdallaan ja enkat paukkuu varmasti keväällä! Loppuun vielä verkkailtiin vähän.

Oli muuten hallissa täyttä ja koko ajan olin jonkun tiellä. Siellä oli paljon oikeita juoksijoita tekemässä vetoja ja nuorukaisia juoksemassa myös aitoja. Ja tietenkin sopiva määrä potkupalloilijoita toikkaroimassa radalla.

Kun me lähdimme, niin paikalle ilmestyi rataa kiertämään legendaarinen Ville Wiik. Eli ihan kokonaan ei johtajakaan ole juoksua hylännyt. Varovainen arvio ihan vain silmämääräisesti kuitenkin oli, että ihan heti ei 3h-maratonia taida Ville hätyytellä.

Ei kommentteja: