lauantai 26. helmikuuta 2011

La 26.2. - Onnetonta touhua

Tänään 14.0 km, 1h 06min.

Ap: lepo + crosstrainer 60min.

Eilinen juoksu oli niin tukkoista, että korvasin aamulenkin crossarilla. Ihan mukavasti kulki vaikka hiki virtasi ja hengästyttikin aika lailla.

Ip: vr 3km + vk 5000m + vr 1km + vk 2000m + vr 3km., 1:06:05, 4:43/km.

Huonot vedot hallissa. Ideana oli juosta 2x5000m ja jälkimmäinen 20 minuuttiin, mutta heti alusta alkaen oli selvää, että se ei tulisi tapahtumaan. Verkkaa 3 kilsaa ja siinä 3 kankeaa avausvetoa. Jalat olivat kipeät enkä pystynyt juoksemaan rennosti takareisien kireyden takia. Sitten 5000m veto tasaista vauhtia aikaan 20:53 eikä ollut mukavaa (syke lopussa 168). Sitten kilsan palautushölkkä ja uusi veto. Jätin vedon kesken 2000m jälkeen ajassa 7:57, kun juoksu puujaloilla oli aivan surkeaa. Loppuun taas verkkaa 3 kilsaa aivan onnettomilla jaloilla. Hohhoijaa...

Ei oikein tule mitään tästä hommasta. Jatketaan kuitenkin räpeltämistä ja odotellaan pyöräilykauden alkua. Pirkan Pyöräily on varmaan kauden päätavoite ja nyt aion kiertää sen pitemmän lenkin. Kalenteriin on kyllä kirjoitettu myös Västilän maraton 21.5., joskin siis vain reippaana lenkkinä, jos nyt yli kympin lenkkejä silloin jaksan juosta.

Päivän onnistunein urheilusuoritus oli, kun ostin pari kahvakuulaa ja kannoin ne autoon. Huomenna kannan ne autosta sisälle, jos ehdin palautua tämän päivän suorituksesta. Siinä pitää jo kävellä monta porrasta ylös...

4 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Kylläpä vastustaa. Eikä tietysti taida auttaa, että kärsivällisyys ei taida olla hyveesi? Ajattelin kuitenkin piristää päivääsi ja muistuttaa, että viikona päästä tehdään jotain aivan muuta, eli hiihdetään aamuseiskalta perinteistä 90km ;)

pjh kirjoitti...

Onhan tuo Pirkka ollut mielessä. Ei näytä pakkanenkaan tulevan pelastamaan. Bussikin lähtee mukavasti Tampereelta joskus klo 5 aamulla. Kivaa!

Vielä en ole saanut suksia lainaksi keneltäkään, joten pientä toivoa on pelastua.

kaapo kirjoitti...

Mä voin lainata omani ...

pjh kirjoitti...

Minulla on siis kolme kynnysehtoa viivalle lähtöön:
1. Alle 10 astetta pakkasta.
2. Saan jostain kelvolliset *voidellut* sukset.
3. Kaapo lähtee myös.