lauantai 7. toukokuuta 2011

La 7.5.

Tänään 25km, 2h 12min.

Ap: kevyt 6.2km, 32:00, 5:07/km.

Aamulenkillä oli nyt taas syke yllättävän korkea. Olisikohan pompannut puolivälissä, kun irtokoira hyppi ja räksytti nilkoissa 200m matkan. Melkein toivoin, että se olisi purrut, niin olisi saanut hyvillä mielin potkaista. Omistaja huusi koiralle koko ajan tuloksetta ja se olisi varmaan tullut kanssani kotiin ellen olisi pysähtynyt ja huutanut "häivy!". Siihen se kuitenkin reagoi heti ja juoksi pois...

Ip: hissuttelu 5.9km, 35:09, 5:58/km + pk/vk 13.2km, 1:05:15, 4:57/km.

Päivällä pieni lenkki Iinan kanssa. Tarkoitus oli juosta vähän pitempään, mutta Iinalla oli jalka ikävän kipeä ja ei sillä oikein voinut juosta.

Illemmalla kävin vielä kiertämässä Suolijärven. Pienellä riskillä otin nyt juoksun sekaan 10x lyhyttä 50-80m kiihdytystä. Viimeiset vedot olivat jo aika tuskaisia, mutta sainpahan jotain tehtyä. Kovin on vaikeaa tuo nopeampi juoksu, mutta nyt ei takareisien kireys kuitenkaan estänyt menoa. "Hermotus" sen sijaan ei oikein toimi ja askeleen maakontakti on todella hidas. Näitä pitäisi nyt tehdä säännöllisesti, jos vain reidet eivät ottaneet tästä pahasti nokkiinsa.

Tänään oli alunperin tarkoitus juosta pitempi vk-juoksu, mutta tuntuma oli niin huono, että lykkäsin sen huomiseen. Katsotaan nyt miltä huomenna tuntuu.

Heitän tähän loppuun vielä vähän hehkutusta Polarille. Sain eilen mittarini huollosta ja sille oli tehty mittavia toimenpiteitä. Mittarihan "siritteli" muutaman päivän ja hajosi sitten. Nyt se on kuin uusi ja hinta oli 0 euroa. Aiemminkin Polar on huoltanut mittareitani ilmaiseksi ja puhelinpalvelu on toiminut erinomaisesti. Kerran eräästä viasta epäilin viallista IR-tikkua ja Polar lähetti mitään kyselemättä uuden ilmaiseksi tilalle.
Taidan pysyä jatkossakin Polar-asiakkaana.

Ei kommentteja: