tiistai 3. toukokuuta 2011

Ti 5.3. - Pian se jahti alkaa

Tänään 19.5km, 1h 49min.

Ap: kevyt 6.2km, 33:58, 5:26/km.

Olin kuullut huhuja, että Nirvan-Suolijärven ulkoilureiteiltä olisi korjattu hiihtoladut talvitelakalle. Se piti käydä tarkistamassa ja näinhän se oli. Nyt sitten alkaa lenkkeily taas vähän mäkisemmissä maisemissa.

Väsynyttä ja raskasta oli meno aamulla.

Ip: kevyt 13.3km, 1:15:17, 5:40/km.

Uudelleen lenkille Suolijärven suuntaan. Ideana oli kevyt lenkki.
Sain jo heti alkumatkasta näköpiiriini upean sinisen Wihan juoksutakin ja pian saavutinkin Wihan Pasin. Juoksimme sitten loppumatkan yhdessä ja lenkistä tuli todella nautinnollisen palauttava. Loppumatkasta edelleen takareidet ovat turhan jäykät, mutta kyllä tässä nyt mennään kovaa oikeaan suuntaan. Melkein meinasin jo vetää ruskoja, mutta ihan en uskaltanut. Se hetki on kuitenkin lähellä...

Nyt menee niin hyvin, että selailin jo vähän webistä milloin virallinen harpatin metsästyskausi alkaa. Jahti on nimittäin kohta päällä! Olisikohan vaikka Pirkkalan yöhölkkä pesimäkauden jälkeen elokuussa sopiva paikka iskeä...

1 kommentti:

harpatti kirjoitti...

Katos vaan. Kai te nyt kuitenkin tiedostatte, että tämä tilanne jossa olen joutunut takaa-ajetuksi ei johdu siitä, että olisin jotenkin poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Vaan, no kyllä te tiedätte.

Eli hölkkäilen tässä työmatkaa ja tarkkailen tilannetta, ja jos tilanne alkaa vaatimaan niin alan sitten vaikka treenaamaan enempi tosissaan.