keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ke 6.7.

Tänään 13km, 1h 05min.

Ap: lepo.

Palauttelua eilisistä vedoista. Jalat eivät kipeytyneet. Pyöräilin mummovauhtia töihin lyhintä reittiä, mikä tarkoittaa 6km. En muistanutkaan, että asun noin lähellä Hermiaa! Juoksemalla suorinta tietä se voisi jopa olla 5,5km. Voisihan tuollaisen matkan kai hölkkäilläkin, mutta läppäri ei kulje juostessa mukana, kun se menee juuri ja juuri selässä pyörällä.

Ip: pyöräily 17km + kevyt 13.0km, 1:05:19, 5:02/km.

Pyörällä Ruskontietä kotiin kaikkeni antaen happokylvystä nauttien. Kaksi kertaa jouduin nyt pysähtymään valoihin, mutta onni oli ylimmillään, kun taas putosi yli puoli minsaa enkasta pois, eli enkka nyt 30:08! Nyt on täysin selvää, että nämä maksimitempot pyörällä ovat tuoneet tehoja lisää. Viime vuonna kilsoja oli yli tuplasti enemmän, mutta ei mitään mahdollisuuksia tällaisiin vauhteihin. Minähän pääsen kympin tempossa pian jo Kaapon triatlonin pk-vauhtiin! Pakkohan se puoli tuntia on nyt alittaa, kunhan vaan sattuu hyvä tuuli.

Illemmalla lähdin kevyelle juoksulenkille, mutta meno oli väsynyttä. En ollut parin tunnin tauosta huolimatta palautunut happokylvystä. Syke pysyi kuitenkin hyvin kurissa ja väsyneenäkin lenkki oli OK. Lenkin loppuun verkkaa paljain jaloin Ratinan nurmella ja tein siellä pieniä kiihdytyksiäkin.

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Heh, täällä on näköjään vedetty myötätunto-riatlonia ihan kympillä :) Tarvii alkaa kyllä pian reenaamaan, ettei jää jalkoihin ...