perjantai 1. heinäkuuta 2011

Pe 1.7.

Tänään 10km, 51min.

Ap: kevyt 9.7km, 51:16, 5:16/km + pyöräily 8km.

Aamulla etureidet vielä pahemmin jumissa kuin eilen. Aika nopeasti juoksu sujui kuitenkin kohtuullisesti. Syke vain p**kele on liian korkea.
Sitten pyörällä töihin lyhyttä reittiä, jotta sain jonkinlaisen baseline-ajan Lukonmäkeen. Aamulla kun ei millään viitsi vetää tempolla koko matkaa, niin tuo yksi lyhyt Lukonmäki-veto on juuri sopiva aamuherätys. En taas muistanutkaan kuinka jyrkkä se mäki on, mutta pääsin ainakin pyörää taluttamatta ylös ja meni jopa aavistuksen kovempaa kuin juoksuvedoissa;-)

Ip: lepo + pyöräily 17km.

Töistä kotiin tempoajona Ruskontien kautta. Nyt sain sen koneesta irti mihin kapasiteettia on, eli siinä jalkavoimien rajoilla koko matka. Liikennevalotkin olivat suotuisat ja jouduin pysähtymään valoihin vain kerran. Pyöräilykunto on siis ¾. Viime viikolla syntynyt edellinen ennätys parani 1min 44s! Osa siitä varmaan on jo muutaman tempovedon tuomaa pyörävauhdin parannusta, mutta pääosa lienee vain paremman päivän ja kovemman yrityksen ansiota. Tuosta ei enää monta sekuntia aika parane tänä vuonna, jos lainkaan. Puolen tunnin haamuraja ei kuitenkaan ole toivottoman kaukana (aika oli 30:45)...

Illalla kovan henkisen taistelun jälkeen päätin jättää lenkin väliin. Löysä viikkohan tästä taas tulee, mutta etureidet ovat ihan kosketusarat ja jalkoja ei uskalla edes venytellä. Pitää varmaan huomenna tehdä koordinaatioita;-)

Ei kommentteja: