perjantai 15. heinäkuuta 2011

Pe 15.7.

Tänään 20km, 1h 40min.

Ap: kevyt 9.7km, 50:57, 5:14/km.

Jalat taas kuin rautakanget. Taisin unohtaa venytellä eilen.

Ip: kevyt 9.7km, 49:12, 5:03/km.

Mielikuvitus huipussaan, eli hölkkäillen sama lenkki Suolijärvelle kuin aamullakin. Nyt tein sentään sekaan 6 pientä kiihdytystä. Jalat paljon paremmat kuin aamulla. Kaiholla muistelen niitä aikoja, kun aamulla juokseminen oli kivaa.
Tällainen kevyt juoksu illalla sujuu nyt ihan OK ja on melkeinpä kivaakin.

Huomiselle on mielessä jotain erilaista. Voin sen verran paljastaa, että edessä on hapotusta, jos en jänistä. Telakkakin varmaan on lähellä, kun hidasta vanhaa ukkoa viedään.

Niinkuin sunnuntailenkillä jo ehdin kertoa, niin mittailin myös Teivo Cupin reittiä viime viikolla. En siis edes tiedä tarkkaa lähtöpistettä tai kääntöpistettä, joten mittasin ne omina määritelminäni. Lähtö valaisinpylvään kohdalta; en ole varma onko TC:ssä käytetty tuota pylvästä vai asfaltissa olevaa halkeamaa, joka on hieman taaempana. Kääntöpisteeksi määrittelin Sauriontien risteyksen rotvallin reunuksen. Pojat sanoivat, että keila on yleensä ollut hieman lähempänä, mutta en siis tarkkaan tiedä missä. Joka tapauksessa noilla spekseillä mitaksi tuli 5009 metriä. Eli tarkkaan on reitti mitattu! Varsinkin jos siis keila on ollut vähän lähempänä, jolloin ollaan ihan oikeissa mitoissa. Tarkka 5000m saadaan, kun lähdetään valaisinpylväältä ja käännytään 4,94m ennen Sauriontien rotvallia;-)

Mittauspöytäkirja täällä.

Ei kommentteja: