sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Su 3.7. - Mini-Klagenfurt

Tänään 30km, 2h 47min.

Maratonien yhteydessä usein järjestetään minimaraton, jossa lapset ja lapsenmieliset voivat juosta, kun oikeat juoksijat ovat maratonilla. Niinpä minäkin päätin Kaapon urakan kunniaksi järjestää itselleni mini-Klagenfurtin, ja vieläpä käänteisessä järjestyksessä. Ideana oli samalla seurata Kaapon suoritusta SMS-palvelun avulla, mutta eihän sieltä tullut ensimmäistäkään viestiä.

Kaapo on tätä kirjoitettaessa parhaillaan maratonilla ja hyvin menee!!

Ap: pitkä 30.0km, 2:46:33, 5:33/km + pyöräily 110km.

Aloitin suoritukseni siis juoksulla, eli järvenkierto. Juoksin aikaisin aamulla rantoja pitkin ja yllättäen jalat eivät pahasti valittaneet eilisistä vedoista. Sen sijaan energia/neste/kunto tai kaikki niistä loppuivat 15km jälkeen ja tilttasin totaalisesti. Viimeinen kymppi oli hölkän ja kävelyn sekoitusta, mutta pääsin kuitenkin kotiin. Luulisin, että Kaapo on yhtä tiltissä parin tunnin kuluttua... Matkaa tuli siis melkein ¾ Kaapon juoksumatkasta ja vauhti oli yli 15s/km Kaapon tavoitetta hitaampaa.

Kotona T1 ja 20min aikaa vaihtaa kamat ja suunnata Kanuunalenkille. Tankkasin energiaa sen minkä pystyin ja join varmaan pari litraa vettä. Olo oli silti aivan karmea lähdössä. Ajelin hiljakseen starttipaikalle ja ensimmäiset kympit olivat vaikeita vaikka peesissä sainkin ajaa. Kaikki ylämäet olivat pahoja tyhjillä jaloilla.
En tiedä saiko Kaapo pyöräilyssä pysähtyä kahville, mutta Kehäkukassa meillä oli tauko ja söin mustikkapiirakan vaniljakastikkeella ja siihen vielä energiapatukka päälle. Tuo yhdistettynä pieneen lepotaukoon palautti jonkin verran ja lopun selvisin jo paremmin. Matkaa tuli siis noin 60% Kaapon matkasta ja vauhti oli noin 6kmh Kaapoa hitaampaa... Triatlon-tyyliin rengasrikkoja oli muuten kolme; ei tosin minulla, mutta odotettiin korjaukset kuitenkin.

Kotona olin T2:lla taas aika poikki ja päiväkin oli pitkällä. Päätinkin korvata uintiosuuden suihkulla, sillä mini-Klagenfurtissa voidaan kaikkia osia jonkin verran keventää.

Ip: lepo.

Ei kommentteja: