lauantai 2. heinäkuuta 2011

La 2.7. - 4 x 1000m

Tänään 25km, 2h 04min.

Ap: kevyt 13.2km, 1:08:01, 5:10/km.

Kevyt perusjuoksu Suolijärven ympäri kulki ihan OK, vaikka syke on taivaissa. Oikea etureisi on vielä kipeä, mutta muuten jalat ovat vain perusjäykät. Helteinen ilma, ilmankosteus tosi korkea ja hiki virtasi.
En sitten lähtenyt enää pyöräilemaan, kun Kanuunoilla tarjolla oli reilun 5 tunnin lenkki, johon olisikin sitten mennyt koko päivä.

Ip: vr 3km + 4 x 1000m / 3min + vr 3km, 56:03, 4:47/km.

Vetoja Arboretumissa. Juoksin verkat tonnin mitatulle reitilleni ja siellä 4x1000m noin 3min hölkkäpalautuksella. Tarkoitus oli tehdä koordinaatioita alle, mutta jäipä tekemättä. Jalat ovat sen verran kankeat ettei millään viitsi. Lisäksi puistossa oli paljon ihmisiä, niin eihän siellä voi alkaa pelleillä. Vaikeaa on koordinaatioita tehdä, jos joku ei pakota.

Vedot kulkivat 3:47, 3:39, 3:37, 3:39. Kaksi ekaa meni kohtalaisen rennosti ja palauduin hyvin, mutta kolmas oli jo raskas. Neljäs oli puristamista ja annoin jo periksi puolimatkassa, mutta pienen hidastelun jälkeen lähdin uudelleen yrittämään. Kovempaa en juurikaan olisi pystynyt juoksemaan.

Jalat eivät vastustaneet nyt pahasti ja tuo tulos on nykykunnon mukainen. Edellisen kerran juoksin alle 4min/km-vauhtia melkein 4 viikkoa sitten R5:ssä. Edelliset tonnin vedot olivat 4kk sitten hallissa. Positiivista oli etteivät takareidet valittaneet juurikaan. Joka tapauksessa tuntui siltä, että tämä oli kuitenkin kehittävä treeni. Edellistä kehittävää treeniä en edes muista!

Hirveä helle ja hikoilin rajatta. Nestehukan ansiosta sivusin kuluvan vuoden alinta painolukemaani tänään! Kahden edellisen vuoden lukemiin on tosin vielä matkaa.

Ei kommentteja: