keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ke 26.6. – Koirataksi

Tänään 12km, 1h 05min

Ap: kevyt 6.3km, 33:00, 5:14/km.

Aamuhölkkä Lahdesjärvelle. Sellaista tavallista puurtamista. Ei tästä kuitenkaan irtoa mitään hyvää etukäteisselitystä huonolle suoritukselle illalla...

Ip: vr4 + kisa 800m (2.22,3) + vr1.

Juoksufoorumin kasin kisa Otaniemen kentällä. Juoksin kolmannessa erässä ja juoksuhan meni täysin arvailujeni mukaan. Aika oli 2.22,3 ja splitit 70s ja 72s.

Olosuhteet juoksulle olivat hyvät, eli oli lämmin ja melko tyyni ilma. Alkuverkka tuntui kankealta ja avausvedot toivottomilta, mutta sehän vain kuuluu asiaan. Jalat olivat ihan OK. Odotin erästämme hieman tasaisempaa, mutta ihmeekseni Lassi juoksi selvään voittoon ajalla 2.17 ja minä tulin aika selvällä erolla toiseksi. Seuraava porukka sitten kyllä kävi tiukan kamppailun muutaman sekunnin minun takanani. Lassi olisi muuten juossut varmuudella kovemman ajan kuumassa erässä, kun nyt hänelle tuli reilusti negatiivinen splitti ja alku oli liian hidas, ja lisäksi hän juoksi 150-800m osuuden yksin omalla vedollaan.

Hieno homma, että tuli käytyä! Nyt ei tarvitse tällaistakaan heti uudelleen yrittää, koska aikani ei tuosta parane ilman merkittävää panostusta juuri kasille harjoitteluun. Ihan turha on haaveilla 2.20-alituksesta.

1 kommentti:

muta kirjoitti...

Hyvä veto toi kasi !!