lauantai 15. kesäkuuta 2013

La 15.6. – Kakkoset, osa 2

Tänään 21km, 1h 54min.

Ap: vr5 + 20 x 200m / 1min + vr5 (yht. 15.5km), 1:22:41, 5:20/km.

Kävin aamulla toistamassa maanantain harkan: 200m vetoja 1min palautuksella. Nyt ei mennyt yhtä rennosti kuin viimeksi ja lopussa ei vaan palautunut kunnolla ja viimeiset vedot olivat melkoista puristamista. Eli nyt otti aika koville ja happoja tuli turhankin paljon. Vetojen keskari parani 0.3s, mutta rasituskin oli siis kovempi. Vähän odotin parempaa.
Tuuli oli kova ja ei oikein päässyt sellaiseen hyvään rytmiin, kun vetojen vauhti vaihteli niin paljon sen mukaan oliko suoralla vasta- vai myötätuuli.
Pohkeet olivat taas kovilla, mutta ehkä ei niin pahalta nyt lenkin jälkeen tunnu kuin viimeksi. Pakko on mennä vielä ensi viikolla kerran kokeilemaan, että saisi jalat tottumaan tällaiseenkin meininkiin.

Nyt onkin edessä mielenkiintoinen penkkiurheilupäivä. Sienestäjät kilpailevat Jämsässä, mutta MTV3 Max Sportiltakin tulee kihelmöivää katsottavaa koko päivän: Tänään pitää varata chipsi-pussi ja sixpack-olutta, kun voi ruudun ääressä hekumoida lätkän MM-kisojen alkusarjaotteluiden uusinnoilla. Esim. en millään malta odottaa Tanska – Valko-Venäjä –uusinnan jännitystä! Kyllä kannatti maksaa tästäkin kanavasta! No, voittaa se kuitenkin sienestyksen;-)

Ip: kevyt 6.0km, 31:37, 5:16/km.

Kävin alkuillasta vähän verkkaamassa ja kokeilemassa jalkojen kuntoa huomista pitkää maastolenkkiä ajatellen. Olihan se väsynyttä, mutta onhan tässä yö aikaa levätä.

PS. Kyllä Pyrinnön pummi Venlojen ankkuriosuudella söi miestä, mutta voittajajoukkue oli haastattelussa niin symppis, että mielellään soin voiton sinne!

Ei kommentteja: