torstai 13. kesäkuuta 2013

To 13.6. - Wig Wam Bam

Tänään 24km, 2h 04min.

Ap: kevyt 8.0km, 40:17, 5:02/km.

Aamulenkki Iidesjärven ympäri. Eipä juuri muutosta viime päiviin verrattuna, mutta menee se näinkin.

Ip: 16.5km sis. 4 x 1000m, 1:24:04, 5:06/km.

Sekalaista hölkkää kotoa Hervantaan ja takaisin (tyttöjen reittiä, tietenkin). Wam bam! Aika reippaastihan se alkuverkka sujui ja ihan yllätyin omasta vauhdistani ja reitin mäkisyydestä;-) Ehkä siinä kuitenkin Garminin insinöörit vähän auttoivat...

Hervannan kentällä juostiin muutama maltillinen tonni Markon kanssa, eli 4 x 1000m / 2min. Jäykkää oli ja ei näillä pohkeilla kiva ole vauhteja yrittää. Tonnit kiihtyvästi 3.57->3.25.

Off-topic flashback: Eilen alkaneeseen vanhuuteen liittyy elimellisesti pakottava tarve muistella nuoruutta. Kuuntelin tänään taas Nostalgiaa ja sain tukahdutetun flashbackin lapsuudesta. Minähän en juuri ole harrastanut musiikin kuuntelua sitten nuoruuspäivien ja kuulun siihen porukkaan, jonka mielestä kaikki hyvä musiikki tehtiin 60-70-luvuilla, ja ehkä 80-luvulla oli vielä vähän yritystä, mutta 90-luvulta alkaen on tehty pelkkää roskaa.
No, meille ostettiin kotiin ensimmäinen levysoitin kai 70-luvun alussa, ja ennenkuin ostin oman Roadrunnerin, niin muistaakseni meillä oli vain yksi levy (tai ainakin vain yksi, jota itse kuuntelin). Se oli joku ajankohtainen rockhitti-kokoelma (luultavasti cover-biisejä) ja en tiedä mistä sellainen meille tuli. Sen täytyi olla 40 vuotta sitten 1973 ja hämmästyttävästi kaksi kappaletta kokoelmalta on jäänyt mieleen vuosikymmenten jälkeen. Toinen oli vähän tutumpi ja yhä silloin tällöin soiva Sylvia’s Mother ja toinen sitten tämä muistiin palannut Nostalgialla soinut loistobiisi. Piti heti töissä googlata mikä se oli ja kuka esittää, ja löytyihän se. Ei tällaista musiikkia vaan enää tehdä! Ja tyyli videossakin on ihan ehdoton!

2 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Jäätävä! Nyt ymmärrän mistä Iso-D on ottanut lavakarismassaan mallia.

pjh kirjoitti...

Älä nyt leikilläänkään sekoita tällaista klassikkoa iso-D:hen!!
Kyllä tämä Dannyn karisma on ihan omassa luokassaan;-)