tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ti 11.6. - Jäätelökesä

Tänään 26km, 2h 12min.

Ap: kevyt 8.9km, 46:10, 5:13/km.

Kankea aamuhissuttelu kipeillä pohkeilla ja puisilla reisillä. Eiliset vedot olivat selvästi toimineet.
Syke oli yllättäen jo ihan normaali, joten eiköhän se tästä vielä hyväksi käänny.

Ip: 17.3km, 1:26:05, 4:59/km.

Samaa pakkopullaa lyijynraskain jaloin, eli ei se palautuminen ihan päivän aikana onnistunut. Kiersin onneksi Vuoreksen lenkin, niin mitään lusmuilevaa oikotietä kotiin ei ollut.

Päivän paras saavutus oli kuitenkin se, että sain vaihdettua Google Readerin korvaavaan tuotteeseen ja osasin jopa siirtää feedit uuteen lukijaan. Olen siis turvassa, kun 1.7. pian koittaa ja Google Reader ilmeisesti lakkaa toimimasta. Vähän olen kyllä huolissani siitä miten CIA nyt pysyy perillä seuraamistani blogeista, kun Google jää pois luupista. Taidanpa ystävällisesti itse lähettää exportit sähköpostilla CIA:lle ja NSA:lle vaikka kuukausittain.

Huonona uutisena taas on se, että jäätelöhammasta on alkanut pahasti kolottaa. Olen parina viime kesänä onnistunut pitämään jäätelön syönnin kurissa, kun se 2010 lähti ihan lapasesta ja söin kesän aikana ainakin 100 litraa jäätelöä. Nyt on ilmassa taas samat merkit... Ainon mustikkapiirakkajäätelö on vaan niin mielettömän hyvää;-) Ja illan perusannoshan on 1108kCal, joten lenkillä on käytävä aika ahkeraan.

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Kappas, askartelin myös äsken readerin korvaajan. The old reader oli tarpeeksi saman näköinen kuin gr.

pjh kirjoitti...

Ihan sama old reader tuli minullekin...