sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Su 9.6.

Tänään 24km, 2h 06min.

Ap: kevyt 24.0km, 2:06:23, 5:16/km.

Mukava aamulenkki Markon kanssa. Juostiin mäkisiä reittejä, mutta silti jaksoi ihan kohtuullisesti. Takareidet toki olivat taas loppumatkasta melko lopussa, mutta paremmin tämä lenkki meni kuin eilen. Ilmahan oli taas aivan täydellinen!

Loppupäivän voikin sitten omistaa taas pihatöille. Jos voikukat ja piharatamot luulivat, että pieni takaisku myrkkyjen kanssa saa minut lannistumaan, niin pieleen meni! Tänään saavat nurmikon rikkaruohot kunnon annoksen myrkkyä, ja olen vieläpä aika varma, että muistan oikean kannun...

Suomi-juoksussa tehtiin muuten kovia tuloksia, kun 9h-alituksia tuli satasella pilvin pimein ja 10h-alituksia sitäkin enemmän. Taisi olla kovin tulostaso miesmuistiin. Jyrki Kukko jatkoi uskomattomia esityksiään ja juoksi 7.37! Vielä pari vuotta sitten hän oli ihan tavallinen kuolevainen ja nyt tulee M45-sarjassa hirmutuloksia matkalla kuin matkalla. Mitä lie on mies tehnyt, kun tason nousu on noin hurja. En ole varma luoko tuo uskoa omiin mahdollisuuksiin, vai masentaako vain;-)

Ip: lepo.

Ei kommentteja: