maanantai 3. kesäkuuta 2013

Viikko 22

Viikko 22 (27.5.-2.6.2013)

Pihatyöviikko ja juoksut jäi tekemättä. Kaikenlaista puuhaa oli pihassa, mutta omaa luokkaansa oli Herkuleen urotekoihin verrattava nurmikon paikkaus. Sain sen tehtyä vastoin kaikkia odotuksiani kolmen päivän maratonissa, jossa yhteiskesto oli yli 20h hikeä ja verta. Koko nurmikko on nyt paikattu. Eri kokoisia paikkoja tuli askarreltua tasan 350kpl. Jokainen rakkaudella leikattu nurmimatosta, vanha nurmi poistettu ja mullat vanhan nurmen juurista vuoltu takaisin kuoppaan, ja sitten uuden istutus ylirunsaan veden kanssa. Tuo edellä oleva siis aiheutti hikeä. Verestä vastasivat p**keleen inisijät ja erityisesti se, kun niitä piti koko ajan puukko kädessä huitoa.
Uskomattominta oli kuitenkin se, että melkoisella rahi-menetelmällä tehty arvio 30 neliömetrin nurmimäärästä meni aivan täsmälleen nappiin. Kun viimeinen oleellinen crop circle oli paikattu, oli juuri viimeinen pala ostonurmea mennyt. Olisipa vaan tällainen onni ollut silloin, kun valitsin myrkkykannua...
Joka tapauksessa nyt nurmi on parempi kuin alkuperäinen!

Juoksua 39km (4:44/km).
Liikuntaa yhteensä 3h 05min.

- Viikossa 4 lenkkiä!!
- Ei tehoja eikä pitkiksiä.
- Jaloissa ei mitään vaivoja, mutta kulku on kovin vaatimatonta.

Kiireinen työviikko edessä, mutta ei ole vaikea pistää alkavalla viikolla ainakin vähän paremmaksi kuin kuluneella viikolla.

Ei kommentteja: