keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ke 27.11. – Tonneja

Tänään 11km, 58min

Ap: lepo.

Kuuntelin taas kehoa ja jätin aamuverkan tekemättä. Vapisin sentään pari minuuttia lankussa. Nyt on puoliväli ohitettu lankkuohjelmassa ja vasta 2/5 lankun kestosta saavutettu.

Ip: vr2 + 6 x 1km / 2min + vr2 (yht. 11.3km), 57:33, 5:07/km.

Illalla tonneja Sarankulmassa Tapin ja Paten kanssa. Juostiin sellaista kilsan pätkää edestakaisin melko suoralla kävelytiellä. Parittomat vedot alamäkivoittoisesti ja parilliset sitten vähän enemmän ylämäkeen. Ei ollut lennokasta, mutta ei huonoakaan. Tonnit kulkivat vähän kiihtyvästi välille 3:55->3:36. Kaksi viimeistä tuntuivat jaloissa, mutta ei mitään vaikeuksia ollut. Varmaan olisi mennyt paremmin, jos olisin ensin tehnyt SWU:n, mutta eihän sitä porukassa voinut alkaa balettitanssia...

Jälleen kerran voi todeta, että porukassa noita tonneja aina pitäisi tehdä. Vähän sovittiin, että perjantai-iltaisin kokoonnutaan jatkossa hallissa, mutta sovitaan siitä myöhemmin tarkemmin. Nytkin muuten olisi voinut hyvin mennä Pirkkahalliin, vaikka se on ”suljettu”. Ihan auki se oli ja radalla kaikenlaisia juoksijoita. Meillä oli kuitenkin ulkokamppeet päällä, niin ei sitten menty halliin. Typerää hommaa, että hallia ei pidetä kunnolla auki urheilulle, kun ei siellä mitään muutakaan ole.

Ei kommentteja: