tiistai 19. marraskuuta 2013

Ti 19.11. – Tunneli pilasi treenin

Tänään 10km, 49min

Ap: hieronta.

Tulipa nukuttua univelkoja pois oikein kunnolla, mutta heräsin onneksi ajoissa aamuhierontaan. Jalat ovat hyvässä kunnossa. Jupolla oli hyviä uusia tarinoita;-)

Ip: vr3 + 2 x 2.2km / 1km + vr2, 48:31, 4:48/km.

Minullahan on tapana syyttää huonoista treeneistä aina jotain muuta, ja se on mielestäni ihan oikein.

Ajoin Iinan ja hänen kaverinsa Annikan teatteritreeniin ja ideana oli juosta teatterin aikana vetotreeni Rauhiksen talvireitillä. Hölkkäilin Särkänniemen suuntaan tavoitteena juosta 2x2.5km siten, että ensin ylämäkeen ja sitten palauttelun jälkeen toinen veto alamäkeen. Eka veto lähti turhan lujaa ja kanttaushan siitä tuli jo puolimatkassa. Täytyy tunnustaa, että oli melkoinen helpotus, kun piti jättää veto kesken 2.2km kohdalla. Tunnelityömaa on nyt alkanut toden teolla ja teitä on poikki isolla alueella (ainakin luulisin, että nämä monet työmaat liittyvät tunneliin).

Yritin palautella kunnolla ja 5min hölkkäilyn jälkeen lähdin samaan vajaaseen paluuvetoon. Onneksi paluu oli alamäkeen, mutta toisaalta se oli aika kovaan vastatuuleen. Nyt kanttasin jo aikaisemmin, mutta parempi alkuvauhti auttoi vähän. Oli kyllä ihan maksimiveto tällaiseen omaan treeniin.

Ei ole odotettavissa ihmeitä ensi lauantain Teivocupista. Eka veto oli 3:47/km ja toka 3:42/km. Ja kovempaa en päässyt. Jotenkin muistelen, että tällaisia vetoja on joskus tehty viisi kappaletta, mutta nyt kaksi oli ihan riittävästi... Kyllä on 19min tiukassa ensi lauantaina. On pakko tunnustaa tilanne, että siellähän voi tulla Tapilta pataan!!

Lenkin päälle päivän lankku, eli taas 45s. Huomenna pitäisi jo jaksaa kokonainen minuutti.

1 kommentti:

Tappi kirjoitti...

Kertoisin totuuden omasta tilasta, jos olisi varmuus että Kaapo ei tule jahtaamaan kauan hakemaansa päänahkaa. Mutta, kun ei ole varmuutta, niin totean että noi sun vauhdit tuli tänään rennosti puristamatta lähes pintakaasulla Sarankulman virallisella vetopätkällä. Tulee siis olemaan hubaa lauantaina. Jätän poikkeuksellisesti viikon kolmannen paastopäivän perjantailta väliin, että potku riittää paluumatkalle.