lauantai 23. marraskuuta 2013

La 23.11. – TC 1

Tänään 16km, 1h 16min

Ap: vr 3.0km, 16:13, 5:24/km.

Aamuverkka matolla. Ei lähtenyt lentoon.

Ip: vr3 + Teivocup 5.0km (18:47) + vr4 (yht. 12.6km), 1:00:06, 4:46/km.

Teivon alkuverkoissa Kaapon kanssa ei ollut mitenkään hyvä vire. Alusta oli liukas ja sää liian kylmä eikä jalkoja meinannut saada millään lämpimiksi.

Itse kisa meni sitten aika lailla ennakkoarvailujen mukaan. Eka kilsa Tapin peesissä. Toisen kilsan alussa menin Tapista ohi ja loppumatkan juoksin omalla vedolla. Kääntöpaikalla huudettiin ajaksi 9:15. Neljäs kilsa oli taas vaikea ja kiptoo meni ohi siinä ylämäessä ja teki varmaan jonkun noin 20s kaulan loppumatkalla. Sen verran vauhti paluumatkalla odotetusti hyytyi, että loppuaikani oli 18:47. Harpatin kanssa sitten vielä loppuverkka ja niin tuli talvikausi avattua.

Ei tullut siis positiivista yllätystä, mutta ei mitään romahdustakaan. Reittihän on tietyön takia selvästi ylimittainen ja kyllä se liukkauskin vähän haittasi. Tästä on hyvä lähteä parantamaan ja joulukuussa pitää jo mennä 18:30.

Huomenna oli tarkoitus juosta hieno seikkailu Niinisalosta Tampereelle, eli 90km Pirkan hiihdon reittiä pitkin. Mutta niinhän siinä kävi, että juoksuporukka alkoi jänistää loppuvaiheessa ja reissu peruuntui. En nyt viitsi yksin tuota matkaa juosta ja kuljetuksetkin menisivät hankalaksi. Mutta kyllä tässä vielä yritetään löytää uusi päivä huomisen tilalle.

Eli huomenna on sitten edessä ihan vaan tavallinen järvenkierto...

Edit: Niin ja tietysti tein sen päivän pakollisen lankunkin. Nyt jo 90 sekuntia.

Edit: Huomatkaa Teivocupin blogissa kuva 2/6, jossa ratkaiseva ohitus Tapista on juuri tapahtumassa! Tuskin on minusta koskaan otettu aiemmin noin lennokasta kuvaa. Polvi nousee ja ryhti on hyvä. Onneksi kyse on still-kuvasta, niin todellista vauhtia ei näy;-)

2 kommenttia:

Marko Forsell kirjoitti...

Kyllä sitä vain on eroja meidän vauhdeissa. Kävin itsekin juoksemassa lauantaina 5K testilenkin. Oma vauhti oli 4'24'' kilometrille. Jos edes alle 20 minuutin pääsisi...

Marko Forsell kirjoitti...

.