tiistai 5. marraskuuta 2013

Ti 5.11.

Tänään 8km, 44min

Ap: kevyt 8.1km, 44:13, 5:30/km.

Upea turistilenkki San Diegossa varhain aamulla. Eihän tämä treeniä ole, mutta nautinnollista ulkoilua kuitenkin.

Oli kyllä taas melkoista pelleilyä hotellin respan kanssa aamulla. Onneksi tämä on jo tuttua ja en pienestä häkelly.

Olin siis päättänyt juosta aamulenkin meren rantaan. Menin vähän ennen klo 6 hotelliin respaan ja varmistin, että pääsenhän rantaan, jos juoksen La Jolla Village Drivea ”tuohon” suuntaan. No siitäkös mies respassa riemastui ja sanoi, että rantaan on 6-7 mailia matkaa (siis n. 10km). Katsoin häntä ihmeissäni ja sitten karttaa, ja sanoin, että tuossahan se on ihan vieressä. No kartta ei kuulemma ole mittakaavassa (ei ollutkaan, mutta jotain rajaa sentään) ja sinne ei pääse suoraan ja ”no sidewalks, very dark, dangerous”. Katsoin taas ihmeissäni ulos, missä oli ihan valoisaa. Ja se vähäinen jäljellä oleva hämäryyskin olisi poissa viimeistään vartissa.

Ei minulla tietenkään ollut aikaa mihinkään 20km lenkkiin, mutta olin aika varma, että mies on pihalla tilanteesta ja oman hotellinsa sijainnista. Lähdin juoksemaan suunnittelemaani suuntaan ja kääntyisin sitten takaisin, jos ei merta alkaisi kuulumaan. No, vartti ehti kulua ja Forerunner piippasi 3km, ja olin rannassa. Enkä metriäkään joutunut juoksemaan ilman jalkakäytävää.


Surffareita oli liikkeellä jo paljon heti kuuden jälkeen, ja kun juoksin takaisinpäin, niin koko ajan heitä tuli lisää vastaan.

Matkalla rantaan oli jopa mukavia metsäpolkujakin.


Ja mukavaahan näillä rantakäytävilläkin oli juosta.

Ip: lepo.

Loppupäivä menee sitten syödes... eikun siis kokouksissa.

Ei kommentteja: