keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ke 16.3. - Cambridge-lenkki



Tänään 14km, 1h 10min

Ap: n. 14km, n. 1h 10min.

Aamulenkki Cambridgessa Cam-joen vartta pitkin. Mukavaa juosta sulalla maalla, vaikka jalat olivatkin aika raskaat. Takareidet/lonkat väsyivät yllättävästi. Pilvinen hieman kostea ilma, noin 10 astetta.

Hienoa oli juoksennella opiskelijakaupungissa, kun nuoria urheilijoita oli joka puolella. Lenkkeilijöitä oli paljon, mutta soutajia sitäkin enemmän. Vaikka juoksin siis aikaisin aamulla alkaen noin klo 6, niin laskin joella noin 20 kpl kahdeksikkoja ja joukon nelosia ja yksikköjä. Siis ainakin 150 soutajaa harjoittelemassa! Osalla oli valmentaja pyöräilemässä rannalla huutamassa ohjeita. Kyllä täällä soutaminen on vakavaa touhua!

Garminista oli ilmeisesti akku tyhjä ja matka on vain karkea arvio. Latasin mittarin akun edellisenä päivänä ja silti se ei aamulla käynnistynyt. Sama on tapahtunut monta kertaa ennenkin juuri matkustaessa. En ole saanut vielä selville mistä ihmeestä tämä johtuu. Jotenkin akku tyhjenee lentokoneessa...

Ip: lepo.

Kotimatka...

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

No nythän sulla onkin jo benchmarkattua dataa meidän Pirkan soutua varten, joten homma on vain pienimuotoista toteutusta vailla.

Mulla on käynyt pari kertaa sama juttu Garminin kanssa ja olen itse olettanut sen johtuvan siitä, että käynnistysnappi on osunut laukkua paiskittaessa johonkin laukun reunaan. Ainaskin kerran sain mittarin rysän päältä laukusta kiinnikin tällaisesta toiminnasta. Pitäis vaan aina jaksaa matkoille raahata se laturikin mukaan.