keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Ke 27.4.

Tänään 17km, 1h 23min.

Ap: kevyt 10.6km, 51:57, 4:54/km.

Aamulenkki vähän tavallista myöhemmin upeassa ilmassa hyvällä fiiliksellä. Juoksentelin ihan uusilla poluilla minne vain kenkä sattui viemään. Nekalan erämaateillä jaha polki yllättäen vastaan ja yritin epäonnistuneesti järkeillä mistä mihin tuolla polulla joku voisi olla menossa. Ainoa selitys on, että jaha oli pahasti eksynyt.
Syke-etenemä oli taas lähes siedettävä, joten ei se eilinen ilmeisesti mittavirhe ollut.

Ip: pyöräily 57km + kevyt 6.1km, 31:22, 5:11/km.

Säijän lenkki. Nyt oli kevään ensimmäinen nautinnollinen pyörälenkki ja muistin taas miksi tämä oli viime kesänä niin kivaa. Enää takareidetkään eivät vaivaa ajaessa, joten se oli vain aloittamisen ongelma. Pirkkalassa jo irtaannuin kehostani ja Cancellara tuli puikkoihin ja suorastaan lensin maantietä pitkin täydessä flowssa! Tuuli ei ollut kova, mutta kyllä myötäiseen polkeminen hyvässä vireessä on mahtavan hienoa. Sitten kun saavuin Lempäälän risteykseen ja käännyin takaisin kohti lentokenttää, niin valitettavasti Cancellaran piti lähteä doping-testiin ja tilalle tuli Pihtiputaan mummo, joka vielä ripusti kauppakassit pyörän sarviin. Siinä sitten vauhti "hieman" vastatuuleen putosi.
Hieno lenkki kokonaisuutena silti. Keskari 27.5kmh, joten tuollaista se on meikäläisen pk-vauhti. Kovan työn saa tehdä, että pääsee taas joskus rikkomaan sen 30kmh.

Illan päätteeksi vielä vähän hölkkäilyä.

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Jaahas, jaahas, haiskahtaa pahasti riatlonille tuo yhdistelmätreeni. Ettei vaan olisi salassa pidetty suunnitelma tulla EM-kisoihin räjäyttämään pankki?

Ja siis nandithan asuu metsässä, joten ei se Jaha ollut mihinkään menossa tai mistään tulossa, se asuu siellä.