sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Su 24.4.

Tänään 25km, 2h 06min.

Ap: 25.3 km, 2:06:19, 5:00/km.

Voitin aamulla taistelun väsymystä ja tervettä järkeä vastaan ja lähdin järvenkiertoon. Tebskalta ei tällä kertaa löytynyt ketään, eli lähiseudun urheileva nuoriso piti lepopäivää tai valmistautui omiin kisoihinsa. Hyvä varmaan niin, koska ei meikäläisellä oikein tuo ppp nykyisin lenkeillä toimi.

Juoksu oli melkoista punnerrusta ja huohotusta alusta alkaen, kun jalat eivät vain toimi. Vk-alueelle menin jo muutaman kilsan jälkeen ja siinä sitten kiroillen eteenpäin. Pispalan mäessä olisin sykkeillä kisannut jo tasaväkisesti Tapinkin kanssa.

Sitten vain Etelä-Puistossa naksahti ja totesin, että nyt saa pelleily riittää. Pysähdyin siihen ja lopetin lenkin. Ensimmäinen strategia-ajatus oli heittää levyksi nurmelle ja toivoa, että lokit ja varikset nokkisivat pois siitä kitumasta. Mutta eihän se tietenkään toiminut ja aika pian totesin, että pakkohan tästä on johonkin lähteä.
Lopulta sitten kävelin viimeiset 5 kilsaa kotiin. Polvikin oli jo niin tohjona, että pysähdyksen jälkeen ei hölkkään enää edes pystynyt. Onneksi oli aivan upea ilma, niin mikäpä siinä oli kävellessä.

Ip: kevyt huvipyöräily 33km.

Oli niin hieno ilma, että piti käydä kesäkamppeissa katsastamassa Saarenmaantien uusi kevyen liikenteen väylä. Kyllä siinä kelpaa ajaa. Ensimmäinen kilsa Kaukajärven päässä on vielä ilman pyörätietä.

Tuli muuten vastaan vielä yksi juoksija, jolla oli talvitakki ja pipo.

Ei kommentteja: