maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viikko 14

Viikko 14 (4.4.-10.4.2011)

Juoksua 112.7km, 9h 30min (5:04/km).

- Vk-kokeilua kaksi kertaa, yht. 15km, loppu perusjuoksua
- Hieronta
- Crosstrainer yht. 2h

Viikko alkoi hyvin, mutta loppua kohti jalat menivät huonoon kuntoon. Toiveet jatkosta ovat taas vähän huonommat. Olisiko sitten niin, että jalat eivät vain kestä edes tällaisia 100km viiikkoja. Vaikea sitä on hyväksyä.

Taitaa muuten alkavalla viikolla olla edessä uuden sykemittarin osto. Vanha Polar RS800 alkoi muutama päivä sitten "sirittää" aika voimakkaalla äänellä. Enpä ole moista aiemmin kokenut. Kun ääni yhtenä iltana alkoi, niin varmaan tunnin verran jahtasin olematonta kärpästä, jonka surina häiritsi TV:n katselua. Vasta seuraavana aamuna tajusin, että ääni tulee sykemittarin ranneosasta. Ääni kuuluu välillä pitkiäkin aikoja ja se on ihan kuin joku isompi muuntaja pitäisi ääntä, mutta tuskin siellä kellossa mitään kovin ihmeellisiä suurtehomuuntajia on. Joka tapauksessa äänen perusteella on selvää, että laite hajoaa millä hetkellä hyvänsä.

Kai se pitää joku Polarin uusi malli ostaa vai pitäisikö rohkeasti kokeilla jotain uutta, että voisi vaikka leikki EPOC:illa ja TE-luvuilla...

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Olen kyllä vähän kans miettinyt Suunnon T6d:n ostamista. Sais näppärästi dinersin pisteillä pariin satkuun.
Pitäs vaan vielä keksiä miks mä tarviin sellasen.

Omaan käyttöön garmin on aika passeli ja riittävä, mutta eikös sulla ole se garminikin ?

pjh kirjoitti...

Onhan minulla se Garmin ja kai senkin käyttö olisi yksi vaihtoehto. Se on kuitenkin iso ja akku kuluu nopeasti. En yleensä ole käyttänyt Garminia tutuilla reiteillä, joissa matkaa ei tarvitse mitata. Polaria olen siis käyttänyt kellona 24h vuorokaudessa ja siihen käyttöön ei Garmin sovi.

Voisihan sitä ostaa jonkun Rolexin kellokäyttöön ja juosta Garminin kanssa...