perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pe 29.4.

Tänään 15km, 1h 11min.

Ap: lepo.

Aikainen lähtö Helsinkiin ja en ehtinyt juosta.

Ip: vr3 + vk 9km + vr3, 1:11:15, 4:36/km.

Eilisestä juoksusta rohkaistuneena päätin kokeilla vk-testiä, eli tutulla reitillä alkuun ja loppuun reilu 3 kilsaa verkkaa ja välissä 9km vk:ta. Tänä vuonna ei muistaakseni ole vielä yhtäkään onnistunutta yli 5km vk-juoksua ja kunto on sen mukainen. Kahdesti olen yrittänyt, mutta molemmilla kerroilla jätin leikin kesken 5-6km jälkeen. Ei se nytkään ihan haaveiden mukaan mennyt, mutta taas vähän kehitystä kuitenkin.

Alku sujui petollisen hyvin ja 6km meni ilman maksimipuristusta lähelle 4min-vauhtia. Sitten kuitenkin tuli ylämäissä henkinen ja fyysinen stoppi ja heitin pari kertaa jo "kesken", eli otin muutaman kävelyaskeleen kunnes taas jatkoin matkaa. Vauhti hyytyi viimeisellä kolmella kilsalla selvästi, mutta pääsin kuitenkin loppuun saakka. Keskivauhdiksi koko vk-pätkälle tuli 4:06/km.

Harmittaa vellihousuilu, ettei nytkään tullut ehjää suoritusta, mutta sain sentään jonkunlaisen ajan. Ja juoksussa oli nyt jo aavistus rentoutta. Ei tästä mikään pitkä matka enää ole 40min kympin kuntoon. Vähän on käynyt mielessä josko Ideapark-juoksussa kokeilisi tuon rajan alitusta. Pientä huolestumista tuli taas siitä, että loppuverkassa polvi oli jälleen huonona.

Huomenna aamulla on tarkoitus hölkkäillä puolimaraton hitaasti reilusti päälle 5min-vauhtia. Käyn kiertämässä Pyynikki-juoksun puolikkaan reitin. Startti klo 8.30 Ratinasta. Mukaan vaan, jos kevyt puolipitkä sopii ohjelmaan!

Ei kommentteja: