perjantai 1. huhtikuuta 2011

Pe 1.4.

Tänään 10.1km, 51min.

Ap: pk 10.1km, 50:52, 5:02/km.

Ei olisi pitänyt hehkuttaa juoksua heti parin onnistuneen lenkin takia. Nyt aamulla toistin eilisen Teräväntien lenkkini ja meno oli taas paljon huonompaa. Syke nousi 3 pykälää vaikka vauhti hidastui, eikä olo muutenkaan ollut palautunut. Silti edelleen fiilis oli kohtuullinen jalkoja lukuunottamatta. Ehkä vaan hyvä etteivät odotukset huomiselle Teivo Cupille turhaan nouse.

Ip: lepo + crosstrainer 60min.

Olipa hyvä meno polkemisessa. Telkkarista tuli tällä kertaa dokkaria DDR:n pahamaineisimmasta naisvankilasta. Reipasta meinikiä...

Huomenna olisi tarkoitus siis lähteä testaamaan jalat Teivon 5km pinkaisuun. Epävarmuushaarukka tuloksen suhteen on kyllä melkoisen suuri ja erityisesti huolettaa takareisien kyky juosta kovempaa yli kilsan verran.

Yleisesti hyväksi havaittuun tyyliin tässä tulee ennakoiva taulukko eri suoritusten arvionniksi.
< 18.30: Käsittämätöntä! Suonet suorastaan pullistelevat mitokondrioita!
< 19.00: Tämä on tavoite, johon olisin hyvin tyytyväinen.
< 19:30: Tämä voisi olla realismia ja kohtalaisen OK.
< 20:00: Nyt ollaan jo pettymyksen puolella ja pari päivää pitää ryypätä, mutta tästäkin vielä toivutaan.
>= 20:00: Parempi alkaa etsiä uusia harrastuksia. Jotain helppoa ja vanhuksille sopivaa, joten voisi vaikka alkaa triatlonistiksi tai hiihtäjäksi.

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

vai suunnistajaksi.
http://www.pyrinto.tk/aikuissuunnistuskoulu/

pjh kirjoitti...

Ajattelin kuitenkin pitäytyä jonkinlaisessa liikunnassa. Suunnistus ja sudoku tulevat kysymykseen sitten, kun ei enää edes triatloniin pysty.