sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Su 3.4.

Tänään 30.7km, 2h 38min.

Ap: pitkä 30.7km, 2:38:20, 5:09/km.

Järvenkierto sunnuntaiaamuna. Harpatti on niin kovassa kunnossa, että pakkohan se on miehen harjoitusvinkkejä uskoa. Niinpä minäkin antauduin sen tosiasian edessä, että pitkä on juostava nimenomaan sunnuntaina. Ja pullovyö tietysti lanteilla.

Lähdin pienellä riskillä liikkeelle, kun takareidet olivat vähän vielä Teivon juoksusta kipeät. Itse asiassa 100m kohdalla ajattelin jo kääntyä takaisin ja säästää jalkoja. Mutta blogin ansiosta jatkoin, koska eihän tänne kehtaa kirjoittaa "pk 200m". Jalat siis tuntuivat alusta alkaen jäykiltä, mutta ihan kohtuullisesti pystyin juoksemaan koko kierroksen vaikka nyt taas syke oli huolestuttavan korkea.

Teboililta mukaan tulivat Tappi, Hannu, Eero ja Veterano ja olipa kiva taas juosta porukalla. Edellinen 30km lenkkini olikin joulukuun alussa. Tappi tarjosi viihdykettä kertomalla sykelukemia matkan varrella. Taidettiin Pispalan mäessä mennä jo yli 180;-) Tappi on kuitenkin aika lahjakkaasti polkenut pyörää ja kunto siinä lienee kohtuullinen. Keskustelussa sivuttiin tulevia Tajuthlon-tapahtumia ja veikkaan pettymyksiä ja kyyneleitä Tajujen porukalle...Maastopyörätasoitusta ei kuulemma enää anneta.

Eero tuttuun tyyliin kiihdytteli tasaisesti jostain Epilästä alkaen ja viimeiset 5km oli selvästi alle 5min/km-vauhtia ja lenkin lopusta tuli minulle tarpeettoman raskas vaikka jotenkin siinä mukana jojotinkin. Vk-lenkki tästä tuli minullekin, mutta silti parempi kuin aiemmat pitkät.

Lämmintä oli 3-5 astetta ja hyvin kosteaa. Alusta pääosin sula, mutta liukkaita jäisiä pätkiäkin oli. Eiköhän nyt tästä saatu sunnuntain 30km pitkä taas vakkarina ohjelmaan.

Ip: lepo.

Ei kommentteja: