lauantai 30. huhtikuuta 2011

La 30.4.

Tänään 25km, 2h 18min.

Ap: pk 20.6km, 1:51:18, 5:24/km.

Alamäkiharjoittelua Pyynikkijuoksun puolimaratonin reitillä. Markon kanssa seurailtiin haaleaa viivaa hiljakseen hölkkäillen. Minulla oli aika raskasta, kun takareidet kiukuttelivat edellisen illan vk-harjoituksesta. Polvikin alkoi puolimatkassa valittaa. Olin siinä sitten jarruna vauhtia hidastamassa ja selvisin kyllä kunnialla loppuun saakka, mutta tuskin tämä kehittävää oli.

Matka jäi vajaaksi, kun ei Ratinan kentälle päässyt eikä ylätasanteellakaan voinut kiertää koko kierrosta. Toisaalta hävettää tunnustaa, että juoksemamme reitti oli vielä kovempi alamäkijuoksu kuin se virallinen reitti, sillä loppunousu stadionille jäi tekemättä ja lopetimme siis stadionin edustalle. Sääntöjen puitteissa silti oltiin...

Ip: hissuttelu 4.4km, 0:26:55, 6:07/km.

Iltapäivällä pikkulenkki Iinan kanssa. Iina tulee selvästi isäänsä, kun torstaina ei pystynyt treeneissä juoksemaan kipeän polven takia. Nyt onneksi varovainen juoksu taas jo onnistui. Maanantaina Iinalla on pieni maastotesti treeneissä ja olisi kiva, jos sen voisi kunnolla juosta.

Itse jahkailin pitkin iltaa lähdenkö vielä pyörälenkille ja kovasti mieli teki, mutta toisaalta ei oikein löytynyt sopivaa aikaslottia. Niinpä korkkasin kuoharipullon ja katkaisin spekuloinnilta siivet.

Vielä on päättämättä mitä järveä huomenna aamulla kierretään: juoksemalla Pyhäjärveä vai pyörällä Roinetta.

Ei kommentteja: