maanantai 14. toukokuuta 2012

Ma 14.5.

Tänään 23km, 1h 55min

Ap: kevyt 8.0km, 39:19, 4:55/km.

Leppoisa aamuhölkkä. Onpa juoksu kivaa!

Ip: kevyt 15.0km ml. 5x100m/100m, 1:15:21, 5:01/km.

Illalla kevyttä hölkkää ristiin rastiin kaupungilla. Hölkkäilin keskustassa, Rauhaniemessä ja Kaupissa satunnaisia reittejä. Jos juoksu kulkisi vielä tästäkin kevyemmin, niin siinä varmaan jo rikottaisiin jotain lakia.

Lenkin lopussa tein rentoja 100m vetoja ja menin sitä varten ihan Ratinan ylätasanteen juoksusuoralle, missä nopeuteni pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Vähän se vasen pakara vihoittelee vedoissa, mutta kyllä vedot tosi kivasti kulkivat.

Oli muuten kohtuullisen navakka tuuli! Toivottavasti Kaapolla oli ohjelmassa tempoajoa etelän tai lännen suuntaan;-)

3 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Ei ollut tempoa, ei. Illaksi mut savustettiin kätilön hommista välillä Kalevaan uimaan. Hieno juttu, että juoksu kulkee ja eiköhän se ole kaikkien vastoinkäymisten jälkeen reiluakin.

jaha kirjoitti...

Jaa, että juoksu kulkee, hyvä niin!
Tarkoittaako se sitten kisaa tulevalle viikonlopulle? Mulla harkinnassa torstaina Siivikkalan kierros tai launataina Yyterin puolikas.

pjh kirjoitti...

Kyllä on kisaa mielessä viiknlopulle, mutta näemmä valinnanvaraa on liikaakin. Plan A on mennä sunnuntaina juoksemaan Raholan kymppi. Plan B on perjantain Viialan ympärijuoksu.

Siivikkalan kierros olisi ilman muuta ohjelmassa, mutta lasten kuljetukset osuvat juuri samaan aikaan. Yyteri on liian kaukana...