torstai 10. toukokuuta 2012

To 10.5.

Tänään 19km, 1h 33min

Ap: kevyt 6.2km, 31:30, 5:03/km + hieronta.

Kevyt aamulenkki ennen hierontaa. Hieronnassa jalat OK kunnossa.

Ip: vl 13.2 km, 1:01:36, 4:40/km.

Erilainen mäkiharjoitus. Juoksin Nirvan-Suolijärven lenkin, jonka kauan sitten juoksu-urani alussa olen ristinyt Kuolemankierrokseksi. Reitillä riittää mäkiä. Nyt olivat tiet lopultakin täysin sulat. Ideana oli juosta ylämäet kovaa ja muut osat kevyttä. Juoksin alkuun ja loppuun pari kilsaa verkkaa, ja sitten kovia ylämäkivetoja 19kpl 9km aikana!

Juoksu kulki hienosti ja tämä vastaava harjoitus on vuosien varrella joskus aiemminkin jäänyt mieleen yhtenä parhaimmista. Toisaalta ei sitä uskalla tehdäkään, jos tuntuma ei ole hyvä. Nythän alla oli useampi kevyt päivä. On todella hienoa, kun jaksaa vetää mäet ja palautuu melko nopeasti. Keuhkotuuletusta tuli juuri sopivasti ja yli ei mennyt liikaa koko matkalla. Ilman muuta vuoden paras lenkki!

Otin ajan kovimmasta mäestä Suolijärven lenkillä ja se meni nyt 3:07, kun parhaimmillaan aika on ollut 3:02. Eli ei tässä nyt ihan huipputikissä vielä olla, mutta hienoa oli silti. Melkein tasan kolme vuotta sitten 6.5.2009 juoksin vastaavan ylämäkivetolenkin, mutta silloin juoksin Suolijärven ympäri kahdesti ja vieläkin muistan huippufiilikset. Ja mäki meni silloin siis 3:02...

Hyvin menee, mutta menköön...

Ei kommentteja: