perjantai 25. toukokuuta 2012

Pe 25.5.

Tänään 18 km, 1h 35min

Ap: kevyt 6.2km, 31:31, 5:03/km.

Aamulenkki tuoreilla jaloilla.

Ip: kevyt 12.0km, 1:03:00, 5:16/km.

Illalla kävin 24h-juoksussa, suunnistamassa ja pelastamassa nuoria. Eli osallistuin tänne. Juoksin 10 kierrosta Ratinan suvannon ympäri, eli keräsin 25 euroa syrjäytyneiden nuorten auttamiseen. Suunnistuselementin toi se, että kierrokset varmistettiin kahdella emit-leimauksella suvannon molemmin puolin. Kyllä se suunnistus on helppoa! Minulla tosin oli jo kokemusta emit-suunnistuksesta, kun kaksi vuotta sitten osallistuin Lastenojanvuoren ME-kokeeseen.

Juoksun startti oli klo 18 ja tunkeuduin eturiviin. Paukusta liikkeelle ja heti kärkeen. Pasi Kiema tuli rinnalle ja Pasin kanssa sitten kierrettiin reittiä mukavia jutustellen. Pasi jäi vielä jatkamaan, kun minä lähdin hakemaan Iinan harkoista. Tämä tapahtuma siis jatkuu vielä huomiseen (la) klo 18 saakka, joten käykää nyt ihmeessä muutkin siellä juoksemassa lauantailenkkinne.

Huomenna on sitten edessä puolikas Valkeakoskella. ”Valmistautuminen” tänään ei kyllä osoita riittävää nöyryyttä kisaa kohtaan. Jännittää nähdä miltä meno puolimatkan jälkeen alkaa tuntua, kun siitä on pari vuotta kun viimeksi näin pitkää kovempaa juoksua tein.

McMillan lupaa viikon takaisen kympin ajallani (38.07) tuloksen hiukan alle 1.25. Minulla tulosten profiili on yleensä melko täsmälleen McMillanin mukainen, joten kai se 1.24.xx on realismia, kun reittikään ei mikään supernopea ole. Kuten kuitenkin jo kympin osalta valitin, niin mielestäni olen paremmassa kunnossa kuin tuo kympin aika kertoo, mutta kello on tietysti lahjomaton. Silti olen pettynyt, jos en pääse alle 1.24. Tavoitteeksi asetan 1.22.xx, mutta kyllä 1.23.xx kelpaa välttävänä. Jos menee 1.21.xx, niin se on jo yli odotusten...

Ei kommentteja: