tiistai 29. toukokuuta 2012

Ti 29.5.

Tänään -

Ap: lepo.

Ip: lepo.

Ylimenokausi jatkuu. Nyt on vähän hakusessa miten harjoittelisi, mutta enköhän minä pian jotain keksi. Huomennakin vielä lepo tai melkein lepo.

Leikkasin muuten tänään taas nurmikkoa. Kesken leikkauksen vetävästä leikkurista meni veto rikki! Mitä ihmettä sitä ennen tehtiin silloin kun ruohonleikkurit eivät vielä kulkeneet itsestään?? Väkisin tein leikkauksen loppuun, mutta
nyt suuntana on rautakauppa, sillä metriäkään en sitä metallihirviötä enää työnnä.

Myytävänä: työnnettävä kuntolaite; uudenveroinen. Noutopalkalla.

3 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Ettei olis kertynyt liikaa menohaluja sulle ja et malttanut odottaa, että kone vetäisi itse itseänsä.

Meinaat siis pistää sen kiertoon.
Ilmeisesti toimiva laite?
Muistatko merkkiä, itselläni on "vähän" ajettu partner, joka veti itsensä kantoon. Tämä sitten särki jotain ja nyt se vatkaa sen verran, että nautinto melko kaukana sen kanssa kävellessä. Olisin siis kiinnostuntu, jos halvalla lähtee. Vois vaikka katsoa, saisko kahdesta melkein hyvästä yhden vielä paremman.

pjh kirjoitti...

Laite on 53cm leveä Partner. Keräävä ja siis itse-vetävä. Moottori on Briggs-Stratton ja ei ikinä mitään ongelmaa.
Laite on vanha (melkein 10v), mutta siis ihan toimiva. Vaihdevipu ilmeisesti meni rikki, eli vivustä vääntämällä laite ei enää vedä. Kuului rikkoutuessa napsaus, eli varmaan joku muovinen osa murtui.
Terää ei ole koskaan vaihdettu tai teroitettu, mutta kyllä se voimalla ruohon katkaisee. Öljyä on lisätty säännöllisesti viiden vuoden välein.

Ei todellakaan maksa mitään, vaan ilmaiseksi saa viedä.

jaha kirjoitti...

Perskuta, tuohan kuullostaa ihan samalta koneelta, mikä täälläkin on palvellut. Ja jos tarkkaan rupeen miettiin, niin olisinko 2006 tuon ostanut. Koneen mallia en muista, mutta on myöskin tuolla Briggs-Stratton (SQ-40) koneella.
Ilman muuta haen pois, jos vielä nukutun yönkin jälkeen olet siitä luopumassa.