lauantai 25. elokuuta 2012

La 25.8. – IMU-hölkkä

Tänään 20km, 1h 32min.

Ap: vr 3.3km, 15:57, 4:50/km.

Pieni aamuherättely. Ei tuosta mitään osannut päätellä.

Ip: vr 3.5 + kisa 10km (39:37) + vr 3.3km, 1:16:29, 4:34/km.

Ajomatka pohjoiseen korpeen pitkien hiekkateiden taakse ja lopulta saavuimme kisapaikalle Kuruun. IMU-hölkän alkuverryttelyssä oli jo selvää, että tänään(kään) ei kulje mihinkään. Niinpä päätin jättää vähäisenkin yrityksen lähtöpaikalle vaikka eihän alkuperäinenkään suunnitelma kovin kunnianhimoinen ollut.

Lähdin alussa Ilkka Vakkurin peesiin ja juoksin siinä vajaat 4km. Ei juuri edes hengästyttänyt, mutta silti jalat tuntuivat melko huonoilta. Ohitin Vakkurin 4km kohdalla ja juoksin loppumatkan yksin. Puolimatkassa aikaa oli kulunut noin 19:30. Juoksin koko ajan mukavuusrajalla, mutta ei siinä silti mitään varaa ollut ja silti vauhti hyytyi toisella kierroksella, joka kesti noin 20min.

Masentava suoritus. Tämä juoksu oli ääriesimerkki siitä, että kovavauhtinen juoksu ei vain onnistu lainkaan ja rajoitin tulee vastaan kuin seinä. Turha on rypistellä. Tuloskunto on laskenut jopa keväästäkin vaikka takana on ihan hyvä harjoituskesä.

Toivottasti ensi vuonna asiat ovat toisin. Perusjuoksuhan tässä silti kulkee ihan mukavasti, joten mikäpä tässä on juostessa.

Ei kommentteja: