Su 19.8.

Tänään -

Palauttelua Keuruun vedoista. Jalat ihan kunnossa ja hyvin olisin voinut lenkillekin lähteä, mutta pelataan varman päälle.

Vielä vähän lisäpohdintaa Keuruun reissusta:

Virallisissa tuloksissa saimme tulokseksi 333km, kun oma tuloksemme oli siis 322km. Ero johtuu vain siitä, että virallinen kierroksen mitta oli 1,86km ja me käytimme laskuissamme omaa arviotamme 1,80km. Kierroksia tuli 179 kpl. Kisassa laskettiin vain täydet kierrokset. Koska reitti oli maastoreitti, niin sillä ei mitään varsinasta ”oikeaa” mittaa edes voi olla, mutta kyllä tuo 1,86km on silti varsin optimistinen. Minun 26 kierrostani Forerunner 310XT sijoitti välille 1,76-1,84km ja keskiarvo oli 1,79km.

Eilen kisan lopussa oli joukkueen kanssa puhetta uusinnasta ensi vuonna. Olin 100% varma, että minä en ainakaan lähde ja tämä tuli nyt koettua. Nyt yön yli nukuttuani aloin miettiä, että olisihan sitä voinut kaikki vedot mennä alle 7min ja keskarikin olisi voinut olla parempi... Ja kun jalatkaan eivät menneet huonoon kuntoon, niin eihän tuo niin paha ole.

Meillä siis seitsemän tervettä ja kohtuullisen hyväkuntoista miestä juoksi viestinä veren maku suussa pienissä parin kilsan pätkissä vuorokaudessa 322km ja tuskin kukaan olisi jaksanut kahta kierrosta peräkkäin samaa vauhtia koko kisan aikana, minä ainakaan en. Kyllä meissä herätti suunnatonta respektiä, että 24h ME on yhden henkilön juoksemana yli 303km. Onhan se juostu radalla ja meillä oli jonkin verran mäkinen maastoreitti, mutta silti... Jos ensi vuonna saataisiin vähän enemmän kokonaiskilsojakin kokoon.