sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viikko 34

Viikko 34 (20.8.-26.8.2012)

Juoksua 126 km (4:57/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 05min.

- Perusjuoksua ja palauttelua Keuruun vedoista
- Yksi 8km vk-juoksu
- Surkea kympin kisa
- Hieronta

Olipa surkea viikko ja motivaatio sai taas kunnon kolauksen. Vaikka odotukset eivät todellakaan olleet korkealla, niin IMU-hölkän räpellys alitti nekin odotukset vielä reilusti.

Sen verran on jo harjoittelukokemusta ja osaan päätellä harjoituslenkeistä kuntoani, että jotain on selvästi pielessä. Olen kympin kisassa ainakin kaksi minuuttia perässä sitä tasoa mikä näillä harjoituksilla pitäisi olla. Peruslenkithän sujuvat hyvin, paikat ovat kunnossa ja kunto on mielestäni hyvä, mutta kisavauhtiin ei vaan pysty. Lyhyet vedotkin sujuvat ihan OK ja ongelma on kisavauhdin ylläpitämisessä, eli happeenhan se liittyy.

Keskiviikkona on taas verikoe, mutta tulos on selvä jo nyt, eli anemialukemissahan sitä ollaan varmuudella. Tätä on nyt jatkunut 1,5 vuotta. Nyt ei mykoplasmaselitykset enää kelpaa vaan selvitän asiaa uudella innolla eteenpäin. Tai oikeastaan tärkeintä on löytää joku lääke (EPO on oma suosikkini). Toisaalta positiviista on se, että kunto tuntuu hyvältä ja lenkillä on ihan kivaa.

Ai niin, sain tällä viikolla pitkästä aikaa käännettyä painon kehityksen oikeaan suuntaan vaikka 2-3kg on edelleen liikaa. Täältä tullaan Menjo!!

Valitettavasti jätän siis Berliinin väliin, kun maratonia en pysty tyydyttävästi juoksemaan mitenkään. Ikävä on liittyä luovuttajien joukkoon, mutta en viitsi tuhlata pitkää viikonloppua varmaan epäonnistumiseen. Tsemppiä vaan niille kovemmille kavereille, jotka Berliiniissä raastavat! Minulla on siis yksi juoksunumero halvalla myytävänä...

Ei kommentteja: