tiistai 14. elokuuta 2012

Ti 14.8. – Puuroksi meni

Tänään 18km, 1h 23min

Ap: kevyt 6.3km, 32:38, 5:11/km.

Aamulenkki sinne mäkisempään suuntaan.

Ip: kiihtyvä 11.4km, 50:23, 4:26/km.

Piti alunperin mennä kentälle vetoja tekemään, mutta en löytänyt tarvittavaa motivaatiota. Onneksi en mennyt.

Juoksin Iidesjärven ympäri jonkinlaisen kiihtyvän lenkin, mutta alusta alkaen muka vähän reippaammin. Ja mitään siitä ei sitten tullut ja vauhtien puuroutuminen on tosi asia. Töitä piti tehdä, että pääsi alle 4.30/km vaikka sunnuntaina pitkä lenkki meni kevyttä 4:45/km. Lopussa menin nyt jopa pari kilsaa ns. rentoa kovaa, mutta en päässyt kolmosella alkaviin kilsoihin.

Tällä hetkellä siis tv-kovan ja pitkän hitaan vauhtiero on sellainen 30-40s/km, kun sen pitäisi varmaan olla 2min/km. Turhaan tässä yrittää maratonaaria leikkiä, kun ei vaan treeni tartu. Sillä onhan tässä treenattu ilman vammoja nyt jo hyvän aikaa ja tulosta vain ei tule.

Iidesjärven rannalla oli muuten iso joukko lintubongareita tullut katsomaan jotain sorsaa. En ehtinyt siinä pysähdellä, mutta varmaan Aamulehdestä saa huomenna lukea mikä harvinainen vieras täällä on käynyt. Kännykkä ei nyt ollut mukana lenkillä, sillä muuten olisin kyllä Kaapon soittanut paikalle kiikareineen!

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Ai perhana, takuulla ollut joku triathlonisti veden varassa ja yrittänyt sorsapillillä huudella apuja, eikä kukaan tee mitään.

Nokialla on muuten bongareiden Mekkana tunnettu Haaviston vesitorni, joten kyllä niitä bongareita sunkin sukupuusta löytyy ;)