torstai 16. elokuuta 2012

To 16.8.

Tänään 11km, 51min

Ap: kevyt 5.3km, 25:55, 4:56/km.

Ip: kevyt 5.3km, 25:26, 4:51/km.

Kiireinen päivä, johon sain mahtumaan vain pari pientä lenkkiä. Oli väsynyttä menoa, ja vähän nyt hirvittää, kun en ole kevennellyt ja valmistautunut huomiseen koitokseen kunnolla.

Huomenna siis on edessä 24h-juoksu (viesti) Eemeleiden kanssa. Eli Keuruulla juostaan vuorokausi seitsemän miehen porukalla. Kierretään sellaista vajaan 2km lenkkiä. Tämä on minullekin ihan uudenlainen kokeilu ja en ollenkaan tiedä mitä tästä tulee. Eihän tuossa juoksua vuorokauden aikana tule kuin 3-4h, mutta se jakautuu melko pieninä osina vuorokauden ajalle, ja kuitenkin kohtalaisen reipasta pitäisi jaksaa juosta.

Tulee ihan uusi kokemus siitä, kun pitäisi aina saada itsensä uudelleen liikkeelle, kun juuri on mukavasti alkanut palautua ja käynyt vaikka suihkussa. Taktiikkaa tulee varmaan kisan aikana viilattua melko lailla.

Tästä linkistä voi todennäköisesti seurata joukkueen edistymistä kisassa. (Ennen juoksua siellä voi olla kaikenlaisia arvauksia ja kokeiluja, mutta juoksun aikana sitten klo 18 alkaen oikeita tuloksia.)

Ei kommentteja: