keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Ke 16.12. - Korvaavaa

Tänään 7km, 38min

Tälle päivälle oli speksissä vain kevyttä korvaavaa treeniä ja pyöristystarkkuuden puitteissa pysyinkin speksissä.

Ap: kevyt 7.0km, 37:47, 5:24/km.

Aamulenkki matolla.

Kidutin itseäni katsomalla Suurta ihmisodysseiaa. Se on kyllä ihan mielenkiintoinen dokkarisarja, mutta eihän siitä hyvää seuraa, kun antropologit lähtevät popularisoimaan alaansa. Jakson ideana oli käsitellä "suurta mysteeriä" kuinka Homo sapiens pääsi Afrikan sarvesta Eurooppaan, kun välissä on Sahara. Sykehän siinä nousi kun huusin telkkarille että ettekö te idiootit ole lukeneet Wikipediasta, että ei Sahara aina tuollainen ole ollut! No, jakson lopussa sitten löytyi joku oikea tiedemies, joka kertoi Saharan kohdalla tuolloin olleen rehevän kasvuston ja päättelivät, että kai siitä vaan pystyi sitten kävelemään. Voi pyhä Sylvi sentään!

Ja juoksihan Viljanen taannoin ihan nykyisenkin Saharan läpi, jos oikein muistan. Kai siitä sitten kenialaisetkin olisivat ammoin 60000 vuotta sitten pystyneet menemään.

Ip: crosstrainer 30min + ylämäkikävely 60min.

Iltareippailu erittäin hyvällä vireellä! Kävely taas 13% kulmaan ja helposti meni. Hieno fiilis tulee tunnin ylämäkikävelyn jälkeen, kun astuu taas tasaiselle lattialle. Lähtee melkein lentoon, kun kävelee suihkuun;-)

Tein siis speksin mukaisen 60min korvaavaa ja päälle sen "Antaa mennä vaan" -puolituntisen.

Ei kommentteja: