sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Su 20.12. - Järvenkierto + viikko 51

Tänään 26km, 2h 19min

Ap: jalkateräjumppa 40min + pitkä 26.3km, 2:19:23, 5:18/km.

Vuoden pimein järvenkierto. Mukana Marko, Janne ja keem. BJ kävi tervehtimässä hesselilenkkinsä lomassa. Kiinnitin huomiota BJ:n pyörään, jossa oli vain kaikki urheilun kannalta tarvittava; hesseleille tyypillinen hifistely oli jätetty kokonaan pois. Tuosta voisi moni ottaa oppia!

Juoksusää oli melko lailla ihanteellinen vaikka vettä olisi voinut sataa vähän vähemmän. Ei sade kyllä alun jälkeen enää haitannut. Reitti oli täysin sula ja lämpöä lähes 10 astetta. Lenkki oli minulle tänään turhan raskas, kun eiliset kakkoset painoivat jaloissa. Selvisin kuitenkin hyvin maaliin ilman mitään sippausta, mutta ehkä olisi pitänyt pysyä Laten speksissä ja jättää tältä viikolta pitkä kokonaan pois. Pitää ottaa periaatteeksi, että joka kuukausi yksi pitkis saa jäädä väliin. Palkkioksi sentään sivusin lenkin jälkeen vuoden alinta punnitustulostani yksittäisistä punnituksista laskien.

Ip: lepo.


Viikko 51 (14.-20.12.2015)

Juoksua 89km (5:17/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 40min.

Selvästi tavallista kevyempi viikko, mutta ei olo ole sen palautuneempi kuin muillakaan viikoilla. Lihaskuntotreenejä ei juurikaan ollut, kilsoja siis reippaasti alle 100, ja mitään tv-reippaita ei ollut.

Ensi viikolla toivottavasti taas vähän laadukkaampaa treeniä.

1 kommentti:

Veterano kirjoitti...

Ehkä oli ihan hyvä, ettei pirkkalaisia ollut mukana analysoimassa sun kakkosia, niin pysyi lenkin henkinen taso korkealla 😆 Mutta kyllä täältä vielä tullaan! Hyvää joulunaikaa pjh:lle ja kiitos taas kuluneesta vuodesta! T. Vakioseuraaja